30 Mars Puerto Plata, Den Dom. Rep.

Posisjon 19:49.650N 70:43.834W

Til Cuba

Litt dårlig bloggaktivitet i det siste, men jeg har nok å henge fingrene i om dagen med Sus som er sykemeldt. Hun viser forøvrig litt bedring, men det går smått. Vi gleder oss over alle som har merket seg Susannes tilstand og sendt henne hilsener.
Vi ligger her i Ocean World Marina rett utenfor Puerto Plata i Den Dominikanske Republik. Vi ligger her sammen med El Mar, som også skal til Cuba i dag, men de går den sydlige ruten. Vi har litt mindre tid, så vi tar den nordlige. Det er ca. 300nm til Bahia De Vita, altså et par døgn i sjøen. Vi har handlet inn dollar, mel (brødmangel i Cuba) og sigaretter til bestikkelser av customs og andre myndigheter. Håper de ikke blir sure for å få 10-pakninger.
Vi har slappet av et par dager her, med bla. seightseeing tur rundt om i området. Vi besøkte kaffe og sigarfabrikk. Vi fikk demonstrert hanekamp, som er lovlig her, og vi var å svømte i noen fossefall.
Nå er det tidlig på morran, og jeg må få i gang mannskapet. Bilder kommer senere.
Det har blåst mye et par dager, og jeg hører sjøene slå mot moloen og en og annen sprut står over. Det blir nok litt humpete til vi kommer ut på dypt vann. Jeg fikk sjekket ut i går kveld med løfte om å dra 0600, men tåken ligger tjukk så jeg må nok vente litt.
Ut fra Escape

1 kommentar til “30 Mars Puerto Plata, Den Dom. Rep.”


Skriv en kommentar