Mayreau

dsc_0773.jpgdsc_0803.jpg   Med selvplukket hummer og kokosnøtter til middag. John og Morten dro på snorkletur en times tid og kom tilbake med dagens fangst.  Fem hummer! Glemte å ta bilde ettersom det ikke er helt lovelig å forsyne seg av naturen på denne måten. Som en smaksforsterker til den deilige hummeren sanket de største barna kokosnøtter til et smakelig måltid med gode venner.

Det er her Tias satte sine første fotspor når vi var her for tre og et halvt år siden med Ane, Steinar, Kasper og Mattis. For en drøm å komme tilbake. Palmen vår som vi pleier å fortøye dingien i, sto fortsatt på samme sted. Her er det bare å kose seg!

dsc_0745.jpgdsc_0777.jpgdsc_0748.jpgdsc_0789.jpgdsc_0810.jpgdsc_0754.jpgdsc_0769.jpgdsc_0725.jpgdsc_0726.jpg

Tusen tusen takk for så mange hyggelige kommentarer på sidene våre! Så gøy at dere følger med og veldig koselig å høre fra dere!

1 kommentar til “Mayreau”


  1. 1 mamma

    Så morsomt med alle de fine billedene. Så godt å se lille Mons og de andre storkoser seg i vannet. Her er alt vel. Vi har fått det deili og varmt nå. Går lange turer hver dag, så formen kommer sakte men sikkert. Skulle barre ønske vi kunne bade. Må si jeg er litt misunnlig når jeg ser det krystallklare vannet hvor dere er, men kanske kommer kongen!!!!!! Er så glad for sidene deres. Savner dere. Stor klem fra “gamlemor” Altea.

Skriv en kommentar