24. juni, oppdatert posisjon.

Oppdatert posisjon - 24. juni - p>

Grunnet litt knoting ble ikke posisjonen for dagens blogginnlegg oppdatert - det er den nå! Vi har omlag 70 nautiske siste døgn mot øst, noe under “budsjett” på 132.

2 kommentarer til “24. juni, oppdatert posisjon.”


  1. 1 Kristin, Jacob og Henrik

    Hei Jan…!

    Godt å høre at du har hatt en tablettfri natt. Må resten av turen også gå postafenfritt.

    Vi hadde en fin St Hans feiring i går, det ble nydelig vær og dermed grilling i hagen. Det var godt å nyte den etterlengtede varmen og solstrålene…., og en kald rosè:))
    Har akkurat kommet hjem fra sommeravslutning på jobb. Det ble servert nydelig hjemmelaget bacalo, øl, og forskjellige typer akevitt… Jeg kjørte så det ble kun Bacalo til meg…

    Vi gleder oss til du er tilbake…og alle fingers crossed for at vinden blåser i deres retning heretter slik at dere kan holde stø kurs til Azorene….!!!

    Og denne gangen ; - kun en kort VM oppdatering:
    Danmark - Japan 1-3

    Mange hilsener fra Solhøgdvegen 6…:-))

  2. 2 Anders og Cecilie

    Det er fantastisk å lese hvordan dere bruker tiden ombord, hvordan fisk på stangen avsedkommer STORT engasjement for tilberedelse av ulike varianter, havskilpadde som velter seg i vannet, doen som tetter seg…
    Skal si rytmen er noe annet enn her hjemme.

    Det høres ut som om dere har det superbra. Neste ekspedisjon bør gå til Svalbard der dere kan bo i en fangshytte i 9 mnd, kjøre hundeslede, vokte på isbjøner etc.

    Anders lurer på hvordan Thomas egentlig har det?

    Cecilie og Anders

Skriv en kommentar