03. Okt Lagos

Nå har vi vært en uke i Lagos, hvor vi har kost oss og virkelig vært på ferie. Vi har hatt late dager ved bassengkanten og barna har kost seg med masse bading, soling, is og gode venner.

Onsdag var vi en tur til Portimao, ca 20 min. med toget fra Lagos, med den berømte bade/klippe stranden Praia da Rocha som er en utrolig flott strand med mange grotter og deilige strender. Barna koste seg i vannet, dog noe salt men det blir de nok vant til, Gabriel surfet på bølgene. John koste seg med de lokale (han passer ganske godt inn faktisk…) på togpuben og smakte stedets “hjemmelagde” vin til 30 cent glasset:) Det har vært utrolig deilig å roe det ned noen dager og vi har fått gjort masse; vasket tøy og båt og tilbragt noen (les mange) timer i utstyrsbutikken (Johns mekka) samtidig som vi har “kulan” ved bassengkanten sammen med barna. Imorgen setter vi kursen for Madeira da det ser ut til at høststormene:) har lagt seg for denne gang og vi regner med å være fremme på tirsdag og så blir vi nok der i ca to uker før Kanariøyene. Barna gleder seg til en uke innvilget høstferie og vi alle til å møte fam. Eidskrem:)

Følg med på siden, for denne gangen vil vi oppdatere underveis, vi har nemlig fått satellittelefonen til å samarbeide med pc’en, ikke dårlig. Takk til Sten på Tempest for det!

Badenymfer I grottene ved Praia de Rocha dsc_0209.JPG Praia de Rocha Locals Togstasjon Diseltoget kommer

0 kommentarer til “03. Okt Lagos”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar