27 okt San Sebastian La Gomera

Etter en seilas på ca 7 timer med bra med vind og bølger ankom vi La Gomera. Velkomstkomiteen var Emblem og Mango og vi fikk ikke mer en fortøyd før ankerdrammen skulle inntas. Det ble en av de lengre ankerdrammene vi har hatt. Det var dog veldig deilig å få en plass uten å gynge hele natten. Søndagen ble benyttet til å ta igjen det tapte når det gjelder “husarbeid” både innvendig og utvendig. Det var dessuten på tide for skippern å ta en hårklipp som ble utført av fruen på en av nabo båtene.Skippern klipper seg

Vi har i det siste registert en vibrasjon i båten ved ett gitt turtall og  mistenkte på nytt at det kunne være tau i propellen så problemet måtte undersøkes. Det var løs sink anode og ikke tau i proppellen, de små sinkanodene på selve proppelen er også helt tæret bort. Mulig båten må opp for å få byttet anoder men det problemet får vi ta når vi kommer til Porto Mogan (Gran Canaria) som er vårt neste mål og som vi setter kursen mot i morgen tidlig.

Sjarmerende I Sjarmerende II På rekke og rad

2 kommentarer til “27 okt San Sebastian La Gomera”


  1. 1 Ellen og Terje

    Det ser ut som dere har det supert! Brune, glade og fornøyde. Det vi lurer litt på er om det nylig fylte bursdagsbarnet har gått opp eller ned i vekt. Noen bilder ser han veldig slank ut, mens andre …

    Ha fortsatt god tur!

    Hilsen fra oss på Torød.

  2. 2 ninaballerina

    GUUUUUUUUUUUUD!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hva i pokkers,dundranes….(sensurert)gjør man her hjemme i forkjølete,forfrosne (enda flere sensurerte ord…..)Noreg???????? ja-ikke til å legge skjul på-Jeg ER EN LITEN SMULE MISUNNERLIG ( ja,faktisk ikke så rent lite heller egentlig,skal jeg være helt ærlig…mumle,mumle…..) Her er det frost og har for lengst snødd,et sabla styr med dekkomlegging osv-dersom man er så heldig å finne dekka sine da(litt trøbbel å venne seg til ny bil med nye rutiner…) Jeg kommer med en forsinket bursdagshilsen-GRATTIS MED DAGEN SOM VAR,KJÆRE FETTER`!!!!! Var ingen ille feiring det der,gitt. Endelig kan jeg også si at -der har jeg vært! Det finnes vel knapt en nordmann som ikke har satt sine føtter på Grand Canarisk jord,,….så det er ikke så mye å skryte av. Guttenes første tur utenom norden og Tyskland,var på G.C.-faktisk i Pourto Mogan-Lukas 2 og Nicolai bebis-ja,det var tider det.
    jepp-jepp-nyt livet videre på denna planeten…må dere skifte dekk a???? haha-får da inderlig ikke håpe det. Stor klem fra meg og gutta!

Skriv en kommentar