Dag 1 Atlanteren

Da er første døgn overstått og det har går smått. Den såkaldte passatvinden har vi ikke sett noe til og den vinden som har vært er heller laber, 1-2sm vind gjennom natten. I skrivende stund har vinden og farten tatt seg opp og det ser ut til at vi rekker frem til jul:) Stemnigen ombord er bra, vi er jo liksom vant til lange seilaser nå og roen senker seg fort. Idag har vi prøvd fiskelykken uten noe særlig resultat men vi håper stadig. Spennende er det uansett å følge med på snøret og kjenne etter om det er noe der…. Ellers har vi poppet popkorn og gleder oss til Henriettes grønnsakssuppe med kylling til middag idag.

3 kommentarer til “Dag 1 Atlanteren”


  1. 1 Helene

    Så spennende! Lykke til med seilasen og med fiskelykken!
    Klem fra Helene :)

  2. 2 Erik og Eli

    Hei på dere!Følger med dere både på bloggen og i tankene.Vi er en tur hjemme i Bergen og her er kaldt!Ha en fortsatt trygg og god seilas!Hils til alle ombord!

  3. 3 Stine Archer Bugge

    Hei, så godt å høre fra dere! Gleder meg enormt til å se dere igjen. Savner dere stort. Blir gøy å dele denne drømmen som vi har snakket om så lenge med dere. Håper dere har en fin overfart og at dere fremover får sånn akkurat passe med vind og en masse fisk. Håper dere har lært noen nye fiskeretter med kokosmelk og lokale urter som jeg kan lære ;) Barna og jeg kommer over den 11. des og venter på Saga Tiba der som skal seile oss ned til dere. Her er det 20 cm kram snø; perfekt til snømann og lyslykt laging. Ellers bedrives de siste par ukene med å kvitte oss med så mange eiendeler på finn som mulig i tillegg til alt det spennende organiseringsarbeidet med abonnenementoppsigelser, barnehagesøknader, pass +++
    GOD TUR! Skal hilse fra Tias og si at han gleder seg tusen millioner til å se en av bestevennene sine Gabriel igjen

Skriv en kommentar