Dag 17 Atlanteren

Posisjon Barolo kl 12.00 idag: 13′09.60N 60′45.37W. Dvs fremme i løpet av dagen i dag og vi er ikke misunnelige……..
Når vi nå nærmer oss målet så vil selvfølgelig ikke vinden spille på lag. Det blåser under 3 sm og det er vanskelig å få genaker til å stå. Vi har i natt gått for motor og det begynner å bli veldig lite disel igjen men det gjør ikke noe for dette er jo en seilbåt. Har selvfølgelig 40 ltr i reserve på kanner men de skal vi ikke bruke før vi er sikre på å nå frem enten til Barbados eller Bequia. Nå som det er så stille benytter vi anledningen til å vaske barna dvs at de henger etter båten som drivanker og sinker oss ytterlig7ere(hehehe).
Fremdriften er for tiden ca 3 knop. Vi har satt nesen litt mer sydover for om mulig å få noe mer vind. Ser på værkartet at det skulle blåse noe mer litt syd. Vi håper på mer vind utover kvelden slik at vi kan få noe fart i båten og slik at vi kommer frem en gang iløpet av helgen som tidligere antatt.
Forsatt god før jul til alle som følger oss. Temperaturen er nå 30 grader…………………………..dvs i vannet. Nei nå sitter jeg stille og svetter så nå får jeg vel ta ett bad.

1 kommentar til “Dag 17 Atlanteren”


  1. 1 Erik

    Bra at alt er vel, og at barna blir rene!Hva med de voksene?Ha en riktig god jul!
    Hilsner fra Eli&Erik.

Skriv en kommentar