Bequia og juleferie!

Klokken er 0450 lokal tid og vi har akkurat ankret opp i bukta utenfor marinaen på Bequia. Natten har vært lang og barna har vært veldig spente på å komme frem så det har vært ganske så begrenset med søvn på oss inatt. Vi sitter nå og venter på at solen skal stå opp og gi oss lys så vi kan legge oss litt lengre inn mot marianen, foreløpig er det altfor mørkt til at vi kan se noe særlig og det ligger mange båter for anker her som ihvertfall ikke jeg ser….så, like greit å vente til det blir lyst. Vi håper butikkene her en søndagsåpne for nå er det skrapa for mat og drikke i skuffer og skap. Etter en kort oppsummering med barna er vi skjønt enige om at overfarten har gått over all forventning, samtidig som det er vanvittig deilig å se land etter så mange dager på havet.
Siste døgnet over Atlanteren bar preg av mye vind og bølger og da selvfølgelig bra fart, vi vet ikke hvor lenge vi blir her på Bequia men det blir nok en god stund!
Nå er vi vel i havn og julefreden kan senke seg:)

3 kommentarer til “Bequia og juleferie!”


  1. 1 Tone og Roar

    Velkommen frem, spenningen er over for denne gang og dere får nye steder å ut forske, stor havet er beseiret og når dere nå er vel i havn kan dere bruke tiden til noen juleforbredelser. Vi rekker nok ikke frem i tide så “kålrabien” får dere ordne på andre måter.
    Her blir det tradisjonel jul, edelgranen er ferdig pyntet, alle gaver pakket og vi nærmer oss klimax.
    Max Manus, årets “høydare” av norske filmer, film for John, ble bivånet lørdag kveld på nye Ringen kino sammmen med Ina og kjæresten,
    det er ikke hverdags at vi får ta del i deres selskap, stor jente nå!
    Håper dere får en fin tid på de vestindiske øyer.

    klemz fra tone og roar

  2. 2 EmBlem

    Gratulerer!!! vi er nå straks på vei nedover, og gleder oss til i se dere igjen! Hilsen EmBlem

  3. 3 Jeanett

    Velkommen frem! Så godt å se at alt har gått bra. Kos dere masse, og ta dere en velfortjent hvil! God jul, alle sammen:-)

    Mange juleklemmer fra Jeanett

Skriv en kommentar