1. januar Godt Nyttår!

Vi har feiret julaften med familien Archer Bugge (ligger ved siden av oss med båten Saga Tiba) og koste oss med pinnekjøtt og etterlengtet selskap - vi hadde en meget hyggelig aften. Det har vært en annerledes jul uten nisse og gaver men jentene fikk dykkerkurs og det var stor stas! Dykkerkurset var på engelsk og jentene klarte det med glans (både teori, prøve og praksis) og kan nå dykke med instruktør ned til 12meter og er nå PADI scubadivere - kjempekult:) Jeg (John,) har tatt ett påbyggingskurs og er nå sertifsert Open Water Diver. Det vil si at  jeg kan leie dykkerutstyr og dykke uten instruktør ned til  18 meter. Kursene har tatt det meste av romjulen og Gabriel har brukt mye av tiden til å tørre å hoppe fra ripa på båten og fikser det nå med glans. Vi har også leid en taxi som viste oss øya og en skilpaddefarm hvor vi så skilpadder fra 6 uker og opp til 6 år. Vi kunne “kose” med dem hvis vi passet på munnen deres for de biter jo litt da….men de ville mer enn gjerne koses med.

Nyttårsaften arrangerte Morten A Bugge en felles fest for alle skandinaviere på stranden. Det ble spilt landskamp mellom Sverige og ett felles Dansk/Norsk lag som svenskene dessverre vant på “uærlig” spill - dårlig taper, nei da….. Etterpå var det servert kylling og gris med ris, vanlig salat, banansalat, brødfrukt. Med andre ord ett verdig måltid før vi tok i mot det nye året 5 timer etter dere hjemme.  Det var også hyggelig å se våre gode gamle venner og hele familien Zeta-Jones/Douglas i bukta vår her på Bequia:)

I god tid før midnatt tro vi tilbake til SagaTiba hvor vi så ett fantastisk fyrverkeri og delte noen edle dråper…..

I løpet av noen dager nå seiler vi videre litt sydover før vi setter kursen mot det nordlige Karibien - det er helt fantastisk og egentlig litt uvirkelig å være her. Ihverfall er det litt rart å ha gamle naboen ved siden av oss igjen… Men veldig kos!

Bugge junior taxitur Gabriel fikser middag Julekos Vel gjennomført Henriette på vei under vann… hjelp til utstyr Stolt?! happy girl på dykkerkurs familiebilde juletre hos Saga Tiba julebadet smykkebutikk Barolo folket taxitur glade fjes Admiral Bay Koselig Hm! Michals yacht Skilpaddkos veldig små Julepynt langs veien familie på tur får jeg ikke ballen snart nåså… ikke no’ å si på innsatsen nyttårsfest nyttårsfest

3 kommentarer til “1. januar Godt Nyttår!”


  1. 1 Jeanett

    Hei igjen, og riktig godt nytt år!

    Jeg sitter nå på jobben med hansker på (i resepsjonen, du skjønner at det er kjølig ute da), må si det er litt spesielt å se på bilder fra stranden og diverse da.. For noen fantastiske bilder dere har lagt ut. Likte spesielt godt bildet av Gabriel med hummeren, den skulle jeg gjerne hatt på kjøkkenet mitt (men da ferdig kokt..). Kos dere masse videre!

    Nyttårsklem fra Jeanett

  2. 2 Tom Richard

    Hei alle 5 garvede sjømenn! Har fulgt dere i perioder på sidene, og må bare bøye meg i snøen over hva dere (landkrabber har fått til)mener tidligere, for dette står det skikkelig respekt av! Var over der borte i april 2008, så jeg vet hva jeg savner. i dag er første dag på jobben igjen på nyåret, og med 13 blå ute. Med “bare” 6 uker til nok en varm vinterferie i Norge. Har lest om en del frustrasjoner med båten, men meg forstått, kun små kostnader, men mye besvær. Nå vet jeg at min kan gjøre tilvarende tur. Den ligger i Tanumstrand klar for vinterseiling, merkelig at ingen ringer? Kos dere videre i det turkise paradis.
    Mvh
    Tom Richard m/ fam.

  3. 3 Christine

    Hei!
    Andrea, savner deg veldig. Det gjør også alle andre hjemme i Norge! Har du hatt det fint? Er det gøy på jord-omseiling? Håper dere kan være kjappe og komme hjem! Skal du begynne rett på skolen når du kommer tilbake Andrea? Gabriel har virkelig blit stor!

    Hilsen, din gode venn: Christine!(U.E)

Skriv en kommentar