21. oktober, Puerto de Mogan

Det kan virke som om det er flere nordmenn enn spanjoler i denne lille byen! Dagsfersk VG er en selvfølge, og jubelen sto i taket da vi også fant makrell-i-tomat i Sparbutikken! Kjøpte alle boksene de hadde, 11 stk. Det er blitt oss fortalt at det på disse øyene er den største tettheten av kakkerlakker i hele verden, og det er ikke så vanskelig å få oss til å tro. Det kryr av dem, både store og små, så nå innvaderer de vel snart båten vår også. Foreløpig er det blitt funnet fem stk døde i en splitter ny Sjokadeboks! Da gikk suget på dette savnede pålegget fort over…I og med at disse krypene også kan fly, skal det godt gjøres å ikke få noen blindpassasjerer, skjønt vi har utstyrt oss med feller og giftspray.

I dag er det forferdelig varmt, 32 grader i skyggen og helt vindstille. Har vært endel på stranden og den yngre garde med deres far, har tatt en tur med en u-båt med den originale fargen gul, eller yellow om det gir noen assosiasjoner…(tips; u-båt er som kjent submarine på engelsk). Til tross for klimaanlegg og to piloter, lot ikke mor seg friste til en tre kvarters tur ned til 20-25 meters dyp. De andre var fornøyde med turen. De så mye fisk, også barracuda, og flere skipsvrak. (Selv Sara, med heisskrekk, ble med ned!!!)

Ellers ble det lasagna ombord med Patrik på besøk. Han er alene igjen, stakkars… ;), etter at Arne dro på Norgesferie. Han får riktignok en kompis på besøk fra Norge til helgen, så det er ikke så veldig synd på ham.

Utsikten fra båten. Vel installert i u-båten Dette blir gøy! Det var et yrende liv av fisk. Flere vrak ble tatt nærmere i øyesyn. This is the yellow submarine.

1 kommentar til “21. oktober, Puerto de Mogan”


Skriv en kommentar