14. - 17. desember, Barbados

Etter å ha brukt en god del tid på å sjekke inn og å få fylt vann, traff vi igjen Cecilie og Erik i Kaja og Kyrre og Erik i Havfrilla, som vi også var sammen med i Mindelo. Hyggelig gjensyn, og det ble ankerdram hos oss og en seeen kveld.

Her i Carlisle Bay ligger vi rett utenfor noe som heter The Boatyard. De har en pir vi kan legge jolla til ved, solstoler, parasoller, vannleker, er behjelpelige med vask av klær og påfyll av vann, kafé, bar, nattklubb med både inn og utkastere… Så her får vi gjort det meste på ett sted. Det ligger ca 30 andre seilbåter her, vannet er krystallklart og holder 29 grader. Vi har hatt besøk av skilpadder helt inne ved båten, men da barna hoppet i sjøen for å bade med en, svømte den unna.
 
Bridgetown er en morsom by, her er endel bygg som bærer preg av at det har vært engelsk koloni. Det er mye butikker og kjøpesentere her, og i de aller fleste butikkene kan man handle taxfree.
 
Onsdag hadde Erik i Havfrilla bursdag, og det ble ettertrykkelig feiret ombord i deres Albin Vega sammen med Cecilie og Erik også. Da passet det bra at vi dagen etter endelig fikk “utløst” fellesgaven til Saras bursdag; massasje på et spasenter. Senere på dagen ble det filmkveld i båten.

Vi har ikke internett i båten her, men det skal være tilgjengelig i The Boatyard. Det har dessverre vist seg å være noe upålitlig. Vi har fått oss et telefonnummer som skal gjelde i hele Karibien, det er: 00 1246 260 8200

Sara, (Cowboy)Erik og Erik feirer med “ankerdram” Kyrre, Cecilie og Ludvig Det er mye liv på stranden ved The Boatyard Ludvig på kafé Vi gleder oss til kyllingwraps Sjøen har vakre farger En skilpadde på besøk Regjeringsbygget Enkelte gamle, ærverdige bygg i Bridgetown 

5 kommentarer til “14. - 17. desember, Barbados”


Skriv en kommentar