23. januar, Union Island - Tobago Cays

Vi kom oss tidlig opp, noen startet dagen med skole, mens andre ordnet med litt innkjøp og pc-aktviteter.

Så ble det en fin seilas opp til Tobago Cays, denne gangen la vi oss mellom Petit Rameau og Petit Bateau, et idyllisk sund hvor vi ligger på 3-4 meters dyp, med turkist vann, og vi kan se rokkene svømme under oss fra dekk.

Etter endel snorkling og utforskning av Petit Bateau (pussig navn på en øy!), hadde vi litt trøbbel med en “død” vannpumpe. Det viste seg å være en major vannlekkasje. Halvparten av “kjellerrommene” våre var halvfulle av vann. Det viste seg at ekspansjonskaret hadde sprukket. Endelig fikk vi noe annet å gjøre enn å sole oss hele dagen :)

Det er veldig hyggelig at lokale båter stadig kommer innom for å selge alt fra t-skjorter til alt som kan røykes og hummer, så for å få opp stemningen ombord, ble det både og (t-skjorter og hummer, i alle fall). Nå gleder vi oss alle som en til et hyggelig kveldsmåltid!

Ja, det er litt alternativ skoleform…(men det er jo lørdag) Liten gjest Vi ankret opp 50 meter fra denne stranden Fornøyd med konkyliefangsten Enda mer fornød med denne fangsten :) En aldri så liten vannlekasje i “kjelleren”…

0 kommentarer til “23. januar, Union Island - Tobago Cays”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar