20. - 21. februar, Antigua

English Harbour er et flott område med et gammelt verft for å reparere engelske militære skip og den engelske handelsflåten. Da de fartet rundt her var det praktisk for dem å slippe å dra tilbake til England for vedlikehold. Bygningene står like flotte fortsatt, om enn til noe annet bruk.

Sara tok taxi til flyplassen, og etter to timers venting var det endelig gjensyn med vennindene Camilla, Mille og Kathinka. Ventingen skyldtes ikke forsinkelser med flyet, men et litt tregt innsjekkingssystem. Men etter å ha tellet ned til denne dagen siden slutten av juni, var de to timene peanuts :)

Jentene gled rett inn i seilemiljøet med flotte matrosgensere med påsydd logo.

I dag har flere timer blitt tilbragt på stranden utenfor havnen, og for noen har vinterblek hud fått et fint rosaskjær. Høy faktor og mye opphold i skyggen er viktig å passe på de første dagene.

Ved fire tiden var vi på besøk i Safari sammen med Havfrilla, Odin og Cantare, før vi skulle opp på Shirleys Hights. Det er et gammelt utkiktspunkt som i dag er restaurant. De er viden kjent for sin barbecue og reggaemusikk på søndager. Målet var å karre seg opp dit før solnedgang, og vi trodde vi hadde skjønt hvor stien opp gikk. Det viste seg å være helt feil, og i temperaturene her til lands er det ikke bare-bare å skulle forte seg opp 145 høydemeter, særlig ikke når man velger feil sti og terrenget er fullt av tornekratt, klipper, geitemøkk og kaktuser! Heldigvis kom vi oss alle nogen lunde hele frem før mørkets frembrudd, om enn på litt ulike måter.

Det var proppfullt av turister og lokale der oppe, og med servering av ulike grillede retter til eggende rytmer, fant vi oss fort til rette og hadde en strålende kveld. Bandet sluttet å spille kl 22.00, og da tok vi taxi ned igjen…

Dockyard Police Station Navigasjonsoffiserernes residens når de var på land Bolig for øvrig mannskap… ..brukes i dag bl.a. som restaurant Verksted, her holder customs til i dag Her ble det lagret tømmer, mens det nå er seilmaker Veldig fornøyde venninder Med flotte antrekk for anledningen :) Vår første av 365 strender på Antigua Deilig å slappe av i godt temperert vann :) Vinterferien er i gang Lurt å oppholde seg litt i skyggen også Reggae bandet ga alt Det ble servert deilig grillmat En morsom kveld Jentene fikk svingt seg, og fnist Italiensk fløtepus som var fornøyd med seg selv… Erik og Martin har det fint på Shirley Hights Lars og Cecilie ser også ut til å kose seg :)

1 kommentar til “20. - 21. februar, Antigua”


Skriv en kommentar