31. mars, DR - Cuba

Da er det første døgnet av vår overfart til Cuba unnagjort, og det er har vært et fint døgn! Da vi gikk ut fra Ocean Marina kl 09.00 i går, var det nesten vindstille, disig og lettskyet. Det ble motring i fire timer, mens himmelen stadig ble blåere, og en tunfisk bet på kroken vår. Herlig med sushi til lunsj :) Nå hadde vinden tatt seg opp, og vi hadde noen timers deilig seilas med lite sjø, før vinden igjen takket for seg. Heldigvis kom den sterkere tilbake etter bare en times tid, og båten skjøt fart så vi nærmest har svevd gjennom natten.

Escape dro en times tid før oss i går, men vi holdt VHF-kontakt gjennom gårsdagen. I dag har vi imidlertid ikke klart å kalle dem opp, avsanden er nok for stor. De skal følge nordkysten fra øst til vest, mens vi følger kysten på sydsiden av øya. Har vi flaks, treffes vi kanskje i Havana :)

Alt vel ombord, om denne vinden holder seg kommer vi alt for fort frem, - dvs i løpet av natten. (Bilder legges inn når vi får internett)

Hva skjuler seg her? Fin-fin lunsj Finner’n er vinner’n Sushilunsj Selvplukket til dessert Vi har snart tatt igjen solen med nok en time

0 kommentarer til “31. mars, DR - Cuba”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar