29. april, Florida

Martin har en kusine som bor et stykke syd for Fort Lauderdale. Vi hadde avtalt å besøke henne på ranchen der hun har hestene sine. På veien dit bestemte vi oss for å dra innom en av de større mallene som ligger i området. Sara hadde fortsatt noe igjen på listen over ting det er “kjempelurt” å kjøpe her i USA.

Therese har fire hester selv, men er trener for mange andres hester også. Det var overraskende for oss å se hvor store hester ofte kan være, etter å ha blitt vant med den sizen som er vanligst på Cuba (små og skrantene). Gustav nølte likevel ikke lenge før han ville ha hjelp opp i salen. Han skvatt nok endel da Big Red gjorde noen byks, før alt roet seg. Men med en drøm om å jobbe som cowboy et år, var det greit med litt rodeo.

Om kvelden kom Therese og hennes mann, Sal, ombord til oss en tur, før vi hadde en hyggelig kveld på en restaurant like ved.

En shoppingglad Sara ser ut til å ha fått tak i det meste på listen :) Therese, Big Red og Martin Gustav fikk prøve seg, - også et øyeblikk som rodeorytter :) Kapteinen kunne ikke være dårligere enn yngstesønnen Nabohesten ser litt rar ut (fluemaske) Therese kan sitt fag

2 kommentarer til “29. april, Florida”


Skriv en kommentar