18. Oktober La Palma (Spania)

Vi er nå kommet inn til Santa Cruz på La Palma. Det var deilig å komme i havn etter noen døgn på havet. Turen fra Madeira var på 255 nm.

dsc_0011-3.JPG  dsc_0014-2.JPG  dsc_0015-3.JPG

Vi dro kl. 06.00 torsdag morgen og ankom ca. kl 18.00 fredag kveld. Det var en rask seilas med fin slørevind. Like etter kom Amor Fati og noen timer etter det igjen kom Mango. Mango kom seilende opp fra La Gomera som ligger litt syd. Mango hadde vi ikke sett siden vi startet turen. De dro to dager før oss fra Halsbukta på Nesøya. Det var stor stas å se dem igjen.

dsc_0020-4.JPG  dsc_0026-3.JPG  dsc_0028-3.JPG

Selv om vi alle var slitene etter en lang seiltur ble det en hyggelig kveld ombord i Amor Fati. Det var tett mellom alle røverhistoriene :-) Vi blir her noen dager, nå har vi god tid til Grand Canaria hvor vi skal være om to uker. Barna er storfornøyd, her er lekker marina med varme, palmer og svømmebasseng!! Da glemmes fort dagene med vind, lite søvn og høye bølger på havet.

La Palma skal være en av de mest autentiske øyene, frodig og vakker, og ikke ødelagt av turist utbygging. Her er verdens største vulkankrater!!! Det skal vi selfølgelig titte på. Zoom inn på vår posisjon på kartet så kan du se vulkan krateret.

dsc_0017-3.JPG  Se godt på dette bildet. Her kan du se tre store hvite motorbåter ombord. Dette er et alternativ til å seile på egen kjøl. Vi diskuterert om vi skulle kalle han opp på VHF for å høre om han hadde plass til oss også!! 

6 kommentarer til “18. Oktober La Palma (Spania)”


Skriv en kommentar