26. - 27. oktober, Tenerife

Etter skoletid mandag møttes vi på en strand i nærheten av hotellet til Fjellstadene. Her var det morsomme bølger å bade i eller surfe på. Sanden er veldig finkornet, så da vi hadde fått nok av den, forflyttet vi oss til en gressplen på oversiden av stranden.

Vi ble i Adeje, så utpå kvelden bestemte vi oss for en restaurant nede ved strandområdet. Det er ganske masete å gå rundt her, for alle spisestedene har folk i gatene som prøver å hanke oss inn til sin restaurant. For oss virker det litt mot sin hensikt, og de fleste bruker de samme smiskende frasene. Men mat skulle vi jo ha, og den var veldig god :)

Idag ble Birgit og barna hentet og fraktet til båten her i Marina San Miguel. Vi skulle ut på tur. Det var ikke mye vind, men med genoa og fiskesnøre uti, var farten perfekt til badeaktiviteter for alle ombord. Gjestene fra Norge var litt tvilende til å begynne med, etter at vi hadde fortalt om alt som lever i havet her… Men som de badenglene de alle er, var det fort glemt. Vi har hatt en super dag på sjøen!

Denne kvelden fant vi en restaurant i nærheten av marinaen, og etter middag tok de fire eldste ungdommene taxi tilbake til Adeje for å sjekke ut byen by night. (Våre to skulle etterpå få sove over). Birgit dro også tilbake til hotellet etter en hyggelig aften her, mens hennes to yngste fikk bli igjen og sov i båten.

Deler av fantefølget på stranden. Ok med gressplen også Gutta boys. Folksomt på dekk. Til å begynne med var det noe skepsis angående hai… Men så ble det bare gøy! Stor badeaktivitet. Herman i farta Hyggelig på restaurant. Nok en gang ble vi alle mette :)

0 kommentarer til “26. - 27. oktober, Tenerife”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar