16. januar, Grenada

Hver fredag kveld er det fish festival i Gouyave, som ligger ganske langt nord på vestkysten. Vi tok en taxibuss dit sammen med Elin og Mads og Thomas, Susanne og Tom. I byen er det da satt opp boder på rekke og rad i noen av gatene, der de koker og griller all mulig slags sjømat, akkompagnert av musikk og dansende mennesker. Veldig mye godt å velge mellom. Overskuddet fra salget går til trengende kvinner og barn. I Gouyave traff vi overraskende på Arne og Fredrik :)

I dag har vi kost oss i og ved bassenget store deler av dagen, med god lektyre eller hyggelig selskap. Arne og Fredrik kom en tur fra Prickly bay, for å sjekke ut fascilitetene her i havnen.

Happy hour fikk vi med oss i  baren, sammen med Elin, Mads, Susanne og Tom, før vi kom hjem til ferdig middag i båten! Etter middag kom Thomas og så film med barna her, mens vi voksne samlet oss til en hyggelig kveld i Go Beyond.

Stor kokelering på liten plass Maten falt i smak Susanne hilser på en konstabel Ludvig koser seg Titt-tei Skikkelig happy mellom kl 17 og 18! 

3 kommentarer til “16. januar, Grenada”


Skriv en kommentar