17. - 18. januar, Grenada

Etter både litt skole (enda det var søndag!) og bading i bassenget, seilte vi ut fra Le Phare Bleu og bort til Hog Island noen steinkast unna. Vi la oss denne gangen også i bukten vest for øya, rett utenfor Rogers Bar. Timeout med Einar og hans bror, Gunnar som er på besøk, ligger også her. Vi var så fornøyd med maten hos Roger forrige søndag at vi ville spise der denne dagen også. Utpå kvelden spurte Roger om han kunne låne jolla vår for å kjøre kona hjem, og om Martin kunne passe baren i mens. Dette ble skipperns store drøm som gikk i oppfyllelse; drive bar på en strand i Karibien :)

Etter en lang skoledag (fransken går ikke helt av seg selv enda…), har vi pusset og gnikket bort rust det meste av dagen i dag. Det kommer mye og fort pga den utrolig salte luften her nede. En frisørtime klarte vi også å presse inn på tampen, i et ellers fullbooket program…

Vi var heldige å få låne Pirates of the Caribbean av Escape, så det ble en hyggelig filmkveld i båten :)

Tilbake til bukten vest for Hog Island Vi spiste grillmat sammen med Einar og broren Gunnar Solnedgang på Grenada Det er varmt å være arrtist Roger har teken på å lage isbiter av en isklump Martin har ansvaret for baren, godt hjulpet av en danske All rust ble pusset bort Blir dette passe kort?

0 kommentarer til “17. - 18. januar, Grenada”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar