21. januar, Grenada - Carriacou

Etter å ha seilt opp til St.Georges, fikk vi ordnet det vi skulle i går. Nå er båten veldig pen, og slitte tau er byttet ut.

Ved 10-tiden gikk vi en runde for å si farvel til våre norske/svenske venner som også lå i Port Louis, men hverken i Skamløs, Timeout, Johanna og Christina var det mye liv. Escape, som lå lenger ut i bukten håper vi å se igjen, mens de andre har et helt annet rutevalg/tidsplan enn oss. Vi ønsker dem alle en trygg og opplevelsesrik videre seilas!

Det var mye vind, opp i 30 knop, men heldigvis ikke særlig sjø, mye flyvefisk og sågar en hai å observere på seilasen vår opp hit til Carriacou. Vi kastet anker i Tyrrel Bay, og her flyr pelikanene rundt på jakt etter delikatesser i sjøen. Det blåser fortsatt friskt, men sjøen er flat og vi føler oss trygge med det fine, nye ankeret vårt :)

I Port Louis har de papegøyer Her er også basseng Havnen innbyr til late dager Etter orkanen Ivan måtte over 90% av husene få nytt tak Diamond Rock, 205 m høy, ligger midt mellom Grenada od Carriacou Det er ikke alle det går like bra med Flere som fikk en hilsen av Ivan 

0 kommentarer til “21. januar, Grenada - Carriacou”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar