15. februar, Dominica

Forventningene var høye i forhold til å skulle oppleve karneval i Karibien, det var nesten så vi trodde vi skulle få oppleve det som i Rio… Nå er det rart med det, da blir fallhøyden ekstra stor. Etter å ha hørt et bra steelband få opp stemningen, kom en lastebil med digre høytalere på taket og tilsvarende høy musikk. Men opptoget sto ikke helt i stil, det var relativt glissent. De færreste var utkledd, og de som var det hadde antrekk sydd sammen av plaststrimler i ulike farger og masker. Cecilie fra Safari var i så måte den fineste, med en maske med påfuglfjær og glitter :)

Litt skuffet dro vi klissvåte til Safari, dette er nok den dagen med mest regn siden Irland,  for å legge en slagplan om hvordan dette likevel kunne bli en festdag. Vi hadde fått mange ulike beskjeder og kontrabeskjeder om når og hva som skulle foregå i byen. Heldigvis endte vi med å dra inn igjen til byen etter mørkets frembrudd, og da var det mer trøkk i gatene. Masse mennesker og dansing i  etter et rullende band. Fortsatt glimret karnevalet med fravær av kostymer, men gøy var det lell!

Noen bor i trærne Mens andre bor enkelt på bakkeplan Gutter som gleder seg til fest i gatene Steelbandet varmer opp danseglade folk Så kom ungdommen Og opptoget var i gang :) Ho bæssmor var kledd ut som nisse… Mens han her var også kledd ut Mange av kostymene var lagd av plaststrimler i ulike farger Vi ble også dratt med i dansen Mange var fine tilskuere Mann for sin hatt Litt regn bør ikke stoppe salget Det var langt mere folk i gatene om kvelden En skikkelig discobuss sørget for stemningen Noen tok kvelden før andre…

2 kommentarer til “15. februar, Dominica”


Skriv en kommentar