21. - 22. mars, Virgin Islands

Sandy Cay viste seg å være et flott utgangspunkt for å kite, og da det i tillegg blåste rundt 15 knop, var det bare å pakke jolla og ta med seg pikk-pakket inn på stranden. Ved denne lille øya, var det bare oss og en annen båt som lå  over natten, disse små øyene er sjeldent anbefalt som overnattingssted i pilotbøkene. Dvs at vi hadde stranden for oss selv det meste av dagen. I tillegg til kiting, ble skimboardet fuktet igjen.

Etter lunsj, forflyttet vi oss 1/2 nm nordover, til en enda mindre øy; Sandy Spit. Her ble det snorkling, nok en gang blant store barracudaer, men ingen av dem “flyttet inn” som Barac. Her var vi også nærmest alene, til tross for at revene rundt øya tar av for eventuelle svell og bølger.

I dag har det også blitt tid til kiting på Martin og Ludvig, de begynner å få teken på det, selvom de ikke klarer å seile tilbake til utgangspunktet. Da er det greit med følgebåt. Ut på formiddagen forflyttet vi oss til Little Harbour på Jost Van Dyke for å sjekke ut av British Virgin Islands. Dette er øyas hovedstad, men det var ikke rare greiene å få tak i der. Med tanke på at det bare er rundt 200 fastboende på øya, er det kanskje ikke så rart. Sjekke ut derimot, gikk veldig lett og greit. Ellers opplever vi at kulturen og mentaliteten er helt annerledes her enn lenger syd i Karibien, i tillegg til at prisnivået er som hjemme (eller i USA).

I natt seiler vi  mot Puerto Rico.

Sandy Cay Stranden hadde vi for oss selv det meste av dagen Klargjøring av kiteutstyret Ludvig i farta Martin i fint driv Gustav tar fart… ..før han sklir avgårde med bølgene. Sandy Spit Stort sett er gullebarna fortsatt vel forlikt :)

1 kommentar til “21. - 22. mars, Virgin Islands”


Skriv en kommentar