19. - 20. mars, Virgin Islands

Først må vi igjen få takke for alle hyggelige mail og kommentarer vi får. I og med at det varierer veldig om vi har internett eller ei, får vi ikke alltid svart tilbake. Men vi setter stor pris på det :)

Før vi kunne seile ut fra Road Harbour, skulle Martin skifte olje og oljefilter på motoren. Det skulle vise seg å bli litt vanskeligere enn forventet, men han holdt hodet kaldt, fikk lånt noen tenger etter å ha brukket de han hadde kjøpt, og klarte det til egen og resten av besetningens tilfredshet :)

Vi satte kursen mot Norman Island, og en stor bukt som heter The Bight. Området her er kjent for noen grotter man kan svømme inn i. I følge legenden er det gjemt en skatt her, men det eneste vi fant var noen flotte farger på fjellveggene under vann. Ellers er vi nok ganske bortskjemte nå, så grottene imponerte oss ikke alt for mye. Det var ellers mange fine fisk og planter å se på snorkleturer i og utenfor denne bukten også, i tillegg til endel skilpadder.

I dag la vi ut på tur, vi tok jolla inn til øyas bar og fulgte en bratt sti opp til toppen av øya. Her var det flott utsikt mot de omkringliggende Virgin Islands. Det var nok ikke helt tilsvarende Birkebeineren vi fullførte i dag, men samme mengde svette som en som går til merket mistet vi nok (he-he).

Etter mer snorkling, brakk vi anker og forflyttet oss til Sandy Cay som ligger sydøst for Jost Van Dyke (B.V.I.) På denne lille øya er det masse pelikaner og eremittkreps som vi skal se nærmere på i morgen ;)

Myggen er blodtørstig på disse kanter Deilig å hvile ut etter litt snorkling The Bight Utsikten fra Norman Island mot syd Nå kommer vel snart blåveisen hjemme? Kaktus i blomst Fordel å ikke tråkke på en sånn en En vakker verden under vannskorpen Fargesterk plante Broren til kantarell? Halen opp og hodet ned Dypt nede er det endel uhyrer… Fisk i all sin prakt Båt (El Mar!) i solnedgang 

2 kommentarer til “19. - 20. mars, Virgin Islands”


Skriv en kommentar