3. juni, Maryland

Det var tidlig opp om morgenen fordi det skulle komme en servicemann for å gå over motoren. Han kom imidlertid ikke som avtalt, da det var noen deler han ikke hadde fått inn enda. Så da ble det litt venting.

Heldigvis er det nok å finne på her, så etter litt skole inne, ble det mer naturfagsundervisning ute på tur i området. At rådyrene står bom stille når de oppdager oss i håp om ikke å synes var nytt for eleven :) Og at ikke alt som ser ut som markjordbær nødvendigvis smaker som om de er det, var nytt både for lærer og elev :(

Vindgeneratoren vår ble sendt til Florida for reparasjon og skulle leveres her i Baileys Neck av UPS. Hadde regnet med at de skulle komme nokså tidlig i dag, men det gjorde de ikke. Så da ble det litt mere venting. Heldigvis ligger Jims basseng der like innbydende hver dag, og det er gøy å tilbringe venting med lek og moro i bassenget. Ludvig fikk gjort litt nytte for seg også, da han rallet rundt på en John Deer.

Le Phare Bleu syd på Grenada og Port Luis på samme øy, har stått som favorittmarinaene på reisen. De må nok nå se seg slått av Thompson Marina! Vi har vært her nesten en uke, og aldri sett maken til gjestfrihet og hjelpsomhet! I tillegg er det utrolig idyllisk her. Men varene vi har ventet på ble til slutt levert, så kl 15.00 kastet vi loss, og vi håper inderlig at vi vil få se Jim igjen i Norge.

Vår rute i dag gikk til Annapolis for å plukke opp spribommen som har vært reparert der. Ca 10 nm syd for byen møtte vi noen iltre værguder. Den strålende solskinnsdagen var brått snudd til frådende vind, piskende regn og ikke minst svært nærgående lyn med påfølgende øredøvende drønn. Mamma Mia! Men det gikk jo bra denne gangen også ;)

De tror de er usynlige så lenge de står bom-stille Maisåker i ung “alder” Dette ser da ut som et markjordbær, - de smakte imidlertid ingenting Ser ut som om noen ikke kunne dy seg… Endelig fikk Ludvig kjørt en John Deer Deilig basseng vi har hatt mye glede av Deilig hus vi har fått lov å låne når vi ønsket Så var det farvel til den beste marinaen dette året Disse skyene virker noe truende Ganske riktig, - her var det mye futt i lynene De var mange og kom tett

2 kommentarer til “3. juni, Maryland”


Skriv en kommentar