Tilbake til Vuda Point -Fiji

Etter en herlig uke paa Musket Cove, er vi naa tilbake til “fastlandet” og Vuda Point Marina. Her har vi det slett ikke saa verst. Vaeret har vist seg fra en fin side de siste dagene og vi har faatt utrettet alt som har staatt paa programmet.090909-010-lavvann.jpg

HILDE har vaert opp paa land og faatt hoeytrykkvask for foerste gang siden vi forlot Norge. Coppercoaten paa skroget staar bra til forventningene men kjoelen saa ikke helt bra ut. Det ble derfor noen stroek med “longlife” bunnstoff slik at den ikke skal oedelegge for oss naar vi kommer til Australia. De er nemmelig kjempestrenge paa at baatene skal vaere rene og pene under vannflaten. Og det er HILDE naa.

Ellers har vi vaert paa en liten biltur paa oeya og her er det sukkerroer paa alle arealer hvor det kan tenkes aa dyrkes noe som helst. Saa her moeter vi smaa lokomotiver paa “minijernbanespor” med kjempelass og lastebiler som er dobbelt av bredden de burde ha.

Det blir ikke lenge foer vi setter kursen videre vestover men det kommer vi tilbake til senere.

Det har vaert valg der hjemme og noen av dere er “vinnere” og noen er “tapere” …iht prosenter og mandater. Vi haaper likevel dere ikke tar det saa tungt eller hoverer for mye ovenfor hverandre.   

Vi kondolorer og gratulerer!

S/Y HILDE

Reidun & Finn

Tirsdag 15.september

2 kommentarer til “Tilbake til Vuda Point -Fiji”


Skriv en kommentar