15. September. Tirsdag

15-albufeira-008.jpgI dag er det ut av køya og rett ned i babord stuerom. Der finner jeg frem krykkene jeg stuet ned, før vi dro fra Oslo. Nå får jeg bruk for de, for jeg lovet legen å gå med krykker, hvis jeg skal ut å gå. De kommer jeg helt sikkert til å bruke.
Ved nitiden begynner vi å arbeide, som i dag er å få greie på når Katrina skal få nytt ror. Kathrine ringer Poncin i Frankrike. Det blir en nedtur, for han forteller at marinaen i Sevilla ikke kan bytte roret før 6. oktober. De skal på messe. Etter litt frem og tilbake ender det med at vi skal spørre om det er noen som kan bytte det her i Albufeira. Da er det rett i gummibåten Wilhelm, sammen med krykker og PC, og ta turen bort til Gavin.
10:45 sitter jeg med benet oppe på en stol hos Gavin. Han er ikke inne, men jeg spør faren hans om det er noen som kan skifte roret her. Han mener de kan og snakker med Gavin, som sier det er bare å sende roret nedover
Mens jeg venter på Gavin, snakker jeg med Sten Ingve om bilder, og han klarer å få meg til å tenke rett. Dermed finner jeg bildene når jeg er inne på hjemmesiden og får lagt inndet jeg rekker før Gavin er tilbake. Han tar gjerne jobben, og ringer til Frankrike.  minutter senere har han fått arberidsistruksen og sender et prisoverslag. 15:30 nå er det bare å håpe og vente til svaret fra Puncin kommer om han godtar det.

15-albufeira-006.jpg15-albufeira-005.jpg

15-albufeira-003.jpg15-albufeira-004.jpg15-albufeira-007.jpg

15-albufeira-002.jpg

Dette er Tudo Marine med Gavin and Father, og hemsen jeg sitter og skriver på

Hilsen Kathrine og Wilhelm

3 kommentarer til “15. September. Tirsdag”


Skriv en kommentar