16. September. Onsdag

Det blir nok en slapp dag idag16-albufeira-012.jpg. Wilhelm er borte Hos Tudo i noen timer, for å få orden på e-posten sin. Den forsvant ut av PC’n på Internettcafeen oppe i bakken. oppe i bakken. Men den kommer ikke frem i dag heller, selv om han får hjelp av Thomas en times tid over Skype. han foreslår en PC-doktor. jeg snakker med Gavin om det og det er no problem, og han kan komme i morgen.
Tilbake i båten ved 17-tiden er det lunsj, salat med skinke og ost. etter en tur i dusjen på land, dresser vi oss opp for å dra inn i Albufeira. 17:30 sitter vi på bussen, som har økt taksten fra 1€ til hele 1,1€. v går av på den gamle busstasjonen og rusler ned gjennom byen. Det går sakte for Wilhelm bruker krykkene. Vi er tilslutt nede ved Edificio Albufeira, og hos Vitor, den lille butikken bak hotellet, som har alt, kjøper vi stjernetrekker, stekepanne og alkohol. Det siste skal vi bruke når vi setter på navene forut en av dagene.

En pen dør oppe i byen og restauranter i den gamle bilveien ned mot torget 16-albufeira-006.jpg16-albufeira-008.jpg

Etterpå setter vi oss på strandbaren, O’Farol, som er i helt ny drakt, i de nye byggene ved stranden, der det var fiskeauksjon i gamle dager. Med et glass rosevin venter vi på Key og Peter.

På O*Farol med den nye plassen i gakgrunnen og aftenstemning over Marinaen16-albufeira-009.jpg16-albufeira-012.jpg

Sammen med dem blir det mere hyggelig prat, før vi går og spiser på en av restaurantene mot stranden, invitert ut av Key og Peter. Nok et godt og hyggelig måltid, men påslutten merker vi at vi har drukket litt vin. Rett før midnatt tar vi taxi tilbake til marinaen.

Noe godt å spise mon tro?

16-albufeira-023.jpg

Delikat dame og en delikat lammetallerken

16-albufeira-026.jpg

16-albufeira-027.jpg

Kathrine serveres Chellfish Cataplana

To førnøyde herremenn. Med hva? Mat og damer16-albufeira-020.jpg

Guttas Cataplana med kjøtt

Whilhelms 16-albufeira-028.jpgisdessert

16-albufeira-029.jpg

2 kommentarer til “16. September. Onsdag”


Skriv en kommentar