21. - 23. September i Albufeira

Disse tre dagene har gått med småjobbing ombord, ….. Wilhelm med is på benetKathrine prater mefd Linn, hun med de gode burgernevi tror det er tett i ankerbrønnen nå, har satt det lille storseilet etter at det har fått seilnummeret på seg, vært på Sharky’s og fått is rundt benet til Wilhelm to ganger om dagen, lest bøker, tatt ut Webastoen, for den skal til Oslo for ettersyn. Nå starter den ikke i det hele tatt, spist mye god mat fra byssejenta, sittet hos Tudo Marine og lest nyheter, stort sett hatt det slapt og godt. Fortsette å utsette til i morgen, det vi ikke trenger å gjøre i dag. Men en dag innhenter vel alvoret oss også. I går morges forlystet vi oss med den dykkende barkeepren, som dykket og skiftet sinkanoden hos engelskmannen vis a vis.

Når det gjelder roret, så er det ikke så mye mer vi vet. Det testes ut et nytt i Frankrike, men det lager fremdeles noen vibrasjoner. Kommer kanskje ikke før i neste uke.

Men, nå kommer vi nærmere den dagen vi kan ta en liten tur utpå, for å se hvordan det Katrina seiler med det lille seilet.   Det blir en spennende test.

Hilsen Kathrine og Wilhelm på SY Katrina

Her har dere noen bilder fra disse dagene:

  Barkeeper Eirik i full mundur........ og i vannet23-albufeira-024.jpg23-albufeira-026.jpg....2......3....23-albufeira-027.jpg

          

0 kommentarer til “21. - 23. September i Albufeira”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar