28. - 30. September

28. Mandag  I dag er det første gang vi har fått anledning til å komme oss ut av marinaen. Det ble en tre timers seiltur litt vestover med det lille storseilet. Det blåste 2-3 m/s og farten ble deretter. På kryss kom vi opp i 4,5 kn, litt lavere på lens.

  Vi seiler igjen........ med Code Zero

29. Tirsdag

Idag skjedde det ikke mye, ettersom Kathrine hadde damenes natt på Sharky’s i går. Men hun kom seg utover ettermiddagen. Jeg jobbet litt med utstyr på dekk.  La om litt på rulletauet til Code Zero og gjorde endringer på revelinene, for at de skal gli lettere. på Kvelden ble det Campions Leage og mat middag Sharky’s.

30. Onsdag

I dag skal vi flytte, så Kathrine pakker, mens jeg gjør mere arbeide på dekket. Chekkstaget som har vært i le har til nå ligget og gnisset på storseilet, så jeg  lager et fremtrekk for de. Etterpå monterer jeg to nye fester til bakre bøyle på cockpiteltet, som skal brukes når vi seiler.

Ved 15-tiden er vi klare til  å flytte og bærer alt opp i baren,  der det blir lunsj, kyllingsalat og øl, før Linn kjører oss opp i huset deres. Det ligger på høyden over havnen, med utsikt mot den og ut over havet fra to terrasser. Her skal vi få det bra sammen med Marit og Arne. Arne, det er 125 meter til nærmeste bar.

Marit og Arne, Vellkommen nedover i morgen.

Utsikt  Baren rett oppe i bakkenBaren rett oppe i bakken

Hilsen Kathrine og Wilhelm på SY Katrina    


0 kommentarer til “28. - 30. September”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar