18. Februar. Torsdag

Nicoline har ordnet hvitt og.. …… og svart tau før hun dro 


I dag er vi oppe ved åttetiden og spiser frokost og lese på nett.

09:30 kom John for å vaske og polere Katrina. Dermed må det ryddes litt på dekket. Stormfokk og fendere må vekk. 19-rodney-bay-003.jpgJohn vasker og polerer
John vasker og polererJohn vasker og polererRent og hvitt, ikke sant?Ved titiden snakker jeg med Johnny, som sender en SMS når han tlbake 17-tiden. Da kan komme bort og se på OL hos han.
Ved ellevetiden går jeg opp og forhører meg om vantene er kommet. Det er de, men nå er custom stengt. Det er også Sail Loft, så vi får ikke levert inn barne¬vognen eller hentet seilene.
12:20 er det luns.Kathrine serverer tunfisksalat.
Ved 14-tiden er jeg oppe hos chandleren, båtbutikken Island Water World ST. Lucia, der jeg får utlevert vantene når sjefen og jeg går opp til Custom. Der er det sjefen som betjener oss, han som tok i mot oss Wictor, og Kathrine ble omtalt som Bichen.
Så møter jeg Kathrine på Bread and Basket, der vi tar en tynn en, mens vi ser på skiskyting for kvinner med gull til Norge, og er veldig stolte.
Vi får i oss litt mat, før vi gjør opp med John for vask og polish, 350 EC eller 750 kroner. Ikke noe å si på det, når båten er blitt ren og pen i løpet av åtte timer. Så ren har ikke båten vært siden den forlot Frankrike.
17:30 kommer Tiger og henter oss, og kjører oss til Rex hotell, der vi leverer gaven fra familien Kvernberg, lekene etter Nicoline og Jacob, til hun som flettet håret til Nicoline. Derfra er det bort til leilighetskomplekset Tuxido, for å se skiskyting for menn, hos Johnny og datteren. De bor der, mens de leier ut båten i 14 dager. Igjen får vi med medaljehøsten til Norge.
Mens vi venter på at Tiger skal kjøre oss tilbake, bestiller vi vårruller på kinesisk restaurant, som smaker nydelig når vi kommer om bord i Katrina.
Nå er det ingen vet hvor lenge vi har vann på brygga, så vi fyller opp vanntankene ombord, før vi legger oss ved 22-tiden.

1 kommentar til “18. Februar. Torsdag”


Skriv en kommentar