13. - 15. november, Sal

Her skjer det mye, og tiden går fort! Er det noen som lurer på hvor de skal tilbringe ferien sin, kan vi anbefale Sal på det varmeste. Utrolig hyggelig befolkning, krystallklart vann, og endeløse hvite strender. Her har vi det bra, og det hele toppet seg selvfølgelig da Agnes, Thor Christian, Henrik, Margrethe og Helene ankom i går :) .

Nilton har fortsatt med å være vår gode venn og hjelper, og vi hadde nok en hyggelig kveld sammen ombord på fredag. I går flyttet vi båten tilbake til Palmeira for enklere å kunne plukke opp gjestene, og Nilton stilte med minibuss og sjåfør på bryggen da vi kom dit. Planen var i utgangspunktet å spise i Espargos før vi skulle hente familien på flyplassen, men da vi kjørte gjennom Palmeira var det dans i gaten utenfor en restaurant som viste seg å være Niltons tantes. Han stoppet bilen, og ville ha alle ut, og vips opplevde vi en av Saras morsomste bursdager! Gjestfriheten er det ingenting å si på, og for oss nordboere er det ett og annet å lære av det….

Utrolig hyggelig å se igjen slekta, og det ble bursdag og julekveld for alle oss langturseilere da de pakket ut bagasjen sin. Vips så var det nokså langt på natt, men vi kom oss likevel avgårde i rimelig tid i dag, etter morgenbad og besøk av skilpadder. Vi ønsket å tilbringe dagen på stranden i Santa Maria. Barna får lett kontakt med andre unge som leker seg med skimboard eller andre typer brett i vannet, nok et bevis på vennligheten her..

Da vi følte solen hadde tatt nok, forflyttet vi oss til en bukt mellom Santa Maria og Palmeira, hvor vannet er flatt, og hvor det i skrivende stund tilberedes mørbrad av elg!!! Det går an å ha det mye mer enn bare-bare :)

Så fikk vi avlevert klær fra Grand Canaria til organisasjonen Anjos En av hovedgatene i Santa Maria Endeløs strand På piren er det tidvis mye liv Fin fangst av tunfisk Nilton på kveldsbesøk Endelig 17 år! 

En bursdagsmiddag vi sent vil glemme :) Liten jente på fest Det gikk fint å være 10 til frokost i cockpit Endelig sol og varme Ikke dumt å kunne bade litt igjen Store bølger ga mye moro Kitedude :)

 Lunsj på strandkafé The naked chefs Middager i båten ble inntatt ute av de eldste, mens den yngre garde spiste inne 

1 kommentar til “13. - 15. november, Sal”


Skriv en kommentar