12. februar, Dominica

Da kan vi nok si at Dominica går inn i rekken av favorittøyer, sammen med Sal og Tobago. I dag har vi hatt nok en fantastisk tur på denne vakre øya, vi besøkte Ti Tou Gorge.

Etter en kjøretur på ca 30 minutter med vår hyggelige sjåfør fra forrige tur, kom vi frem til området som er en dyp kløft, kanskje 20 meter, med en elv og små fossefall i bunnen. Har du sett Pirates of The Caribbean 2, var det her the Caribs skjøt etter Orlando Bloom og gutta mens de svømte innover i elven. I dag var det vår tur til å gjøre det samme. Dessverre hadde Sara vondt i ryggen, og ble hjemme. Det var utrolig stemningsfullt og et fantastisk lys mens vi  svømte innover. En liten foss klatret vi opp, men den neste var for høy, så da måtte vi snu.

Da vi hadde fått på oss klærne igjen, gikk vi en tur hvor vi kunne se ned i kløften, - fint nok, men det kunne ikke måle seg med å se den nede i fra.

Forøvrig våknet vi til at båten var dekket av et grått støvlag både utvendig og inne. Vi fikk høre av Pancho at vulkanen på Montserat har hatt et utbrudd hvor det spruter aske 10.000 meter opp i været, og så kommer aske fykende hit. Mange her gikk med støvmasker, og det hjalp ikke vaske båten, for det kommer hele tiden mer. Visstnok er det verre på bl.a. Guadeloupe, hvor stort sett alt har måttet holdes stengt, også flyplassen. Vi får håpe det ikke skal vare lenge…

Sara med ansiktsmaske fra naturens Sulphur Cannon ball tree, også kalt Devils Shit pga illeluktende frukt African tulip Her blomstrer fortsatt julestjernene Red ginger Rørleggeren er imponert over vannrør i tre Inngangen til kløften Bildet tatt ned i kløften Drop Anchor Bar, med lille Ginger og hyggelig vertskap 

0 kommentarer til “12. februar, Dominica”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar