Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vusers/domains/seiltur.no/wwwdocs/hilde/wp-includes/formatting.php on line 82
Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method GeoMashup::the_content() should not be called statically in /home/vusers/domains/seiltur.no/wwwdocs/hilde/wp-includes/plugin.php on line 59
Vi lovte aa komme med usensurerte avmoenstringshilsner fra manskapet men da Byssegutten fikk sin publisert sammen med annet stoff, ble det nesten mytteri… Dette ville de ikke ha noe av saa derfor kommer de med en blogg hver. Foerste ut er Kokken….
“Ja saa maa jeg vel skrive noen ord da. Jeg har jo egentlig ikke tid, fordi dette doegnet foer vi kommer til Australia er det mye som skal gjoeres. Jeg maa bake broed slik at vi for nyttiggjort siste rest av melet…for det blir jo tatt. Skipperen er ogsaa naa i skrivende stund ogsaa begynt aa snakke om lunsj, ja rett etter frokosten. Jeg har en stygg mistanke om at det er egg og bacon han droemmer om.. fordi jeg saa han paa hodet i kjoele boksen og han fant da siste pakken med bacon. Han nevner ogsaa i forbi farten at kokte egg til natten ville vere godt.. ja og saa middagen i kveld. Han vet jeg har noen gode biffer paa lur, saa i dag blir det etegilde paa hele mannskapet. Som dere skjoenner saa er mine dager fyldt av forberedelser slik at hele mannskapet skal vere fornoyde, og ryktene sier at det er kommet noen ekstra kilo paa noen, jeg nevner ikke tittel. Jeg er ikke saa bekymret for naar vi faar landligge noen maaeder saa blir det vel noen fysiske utskeielser. Hele mannskapet solgte jo sine biler for aa ha ekstra penger til denne turen, saa fremover blir det aa bruke apostlenes hester. Til sist vil jeg tilfoye at det har vert tiltider et rullende kjokken og arbeidsomraade. Dere kan prove aa trylle frem de lekreste retter naar huset deres gynger fra side til side. jeg foeler meg til tider som Hovmesteren som vises lille julaften. Til og med slutten er den samme..Det er ikke noen hoye glass, og hvis vi har glass saa maa de holdes hele tiden. Maten spises ofte av dype skaaler og med skje, i de verste tilfellende. Kniv og gaffel til sjoes er en saga blott. Skje eller gaffel, holde talerkenen med en haand.. ja saa var det glasset da. Vi skulle egentlig vert blekksprut med mange armer. Det blir aa lere seg nye maneer naar vi kommer hjem. Det maa siies at vi ogsaa har hatt flatt hav og da oever vi oss paa riktige maneer. Jeg skulle ha skrevet noe om hvordan man tilbereder god mat med faa hjelpemidler, 1 stekepanne og en liten kjele, ja for det er det jeg kan benytte samtidig. Indigrensene som skal brukes kan ikke staa fremme og gjoer de det saa maa de sikres.Har 2 kokebluss og stekeovn som ikke er noen Mile. Ovnen staar absolutt ikke stille under matlagingen, ja heller ikke jeg. Det blir noen hallingkast mellom roeringene. Etter snart 1,5 aar ute paa havet er det kun en gang pannen spratt i doerken med selvfoelgelig karbonade med tomatsaus. Det ble litt av en suppe. Tomatsaus over alt, ja ogsaa under dekk. Jeg har hatt fine dager ombord paa mine arbeids og frivakter, og har opplevd masse. Jeg takker derfor for meg for denne gang og om det blir paamoenstring igjen vites ikke. Skipperen har ikke satt opp ny vaktliste og arbeidsplan. Det blir iallefall en god ferie med bena godt plantet paa jorden.
Feriehilsen fra Kokken
Hilsen fra S/Y HILDE Reidun & Finn
Onsdag 7.oktober 09.00 lokal tid New Caledonien 22.00 UTC tirsdag 6.oktober
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vusers/domains/seiltur.no/wwwdocs/hilde/wp-includes/formatting.php on line 82
W Alfamedio LTD, nasza misja to dostarczanie ne tylko łatwych, brew także skutecznych rozwiązań w zakresie pozycjonowania
i tworzenia stron internetowych.
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/vusers/domains/seiltur.no/wwwdocs/hilde/wp-includes/formatting.php on line 82
This paragraph presents clear idea designed
for the new people of blogging, that really how to do running a blog.