Oppgradering

Nå har jeg bodd ombord siden 28. april, og får stadig gjort litt ombord, de tre siste døgnene på Blommenholm. Der har Navy satt inn inverter på 230V/ 600W og en ny, mer effektiv laderegulator fra Sterling. Souhthern Cross Spar gjør også en stor jobb. De legger opp et nytt storseilfall, trimmer riggen og gjør det siste på spinnakerbommen. Da er det bare et nytt gennakerfall som mangler derfra. I storseilet skal det settes inn et tredje rev, mens Tryseilet, som ikke passer helt til Katrina,  skal minskes en del. På båturen hjemover var jeg innom Gran Seil på Oksenøya i går og leverte. Der jeg skal hente Code-O og rulle i begynnelsen av neste uke.

På resten av veien hjem blåser det kraftig, så når jeg kommer klar av på sydsiden av Snarøya, ruller jeg ut fokka og lenser innover.  Den lille fokka gjør at når jeg er inne ved Oslo Kajakklub kan registrere et snitt 6,8 knop.

Jeg har de siste dagene fått mye kritikk av Kathrine, for jeg nekter å ta skjegget før båten er klar til avreise. Olav påstår jeg ligner på Yassir Arafat, så det kommer en del spydige kommentarer. Men jeg står på mitt, og blir ikke båten helt ferdig til 25., så får jeg, med skjegg, ikke være med på middagen i OM av Kathrine.

5 kommentarer til “Oppgradering”


Skriv en kommentar