12. September. Lørdag

Bilder kommer i morgen

I dag er det opp til sol og varme klokken 09. Rett etterpå ringer Thomas på Kathrines telefon, så hun spretter opp og tar den.  Det er en hyggelig telefon, for han skal ha en dag på Skansen, så han trenger nøkkel og kjøretil¬latelse.
I dag er det ikke frokost før 11:00, etter at vi har kjørt gummibåt bort Tudo og Gavin og betalt for vann¬pumpen. Samtidig spør jeg han om han har trådløs internett, og det har han. Det er bare å komme bort og benytte det. Det virker også rett foran verkstedet hans, men ikke bort der Katrina ligger.
Kan det skje noe galt med båtutstyr, så går det galt for Wilhelm. I dag er det så vidt påhengeren trekker, og vi er redde for at vi må ro tilbake, men det holder. Der er det av med lokket, sjekke, og jeg finner ut at en skrue som fester gasswiren er løs. da er det frem med en stjernetrekker, før den er ok igjen.
Når frokosten er over ved 12-tiden, er det igjen bort til Gavin for å jobbe å hjemmesiden. Det går greit å legge inn tekst nå, selv om det er noen skrivefeil. De å legge inn bilder tar tid, for det er dårlig med trening. Klarer fremdeles ikke å legge inn tekst på bildene, men det kommer vel.
Etter at vi rotet det til oppe på Intenetcaféen i går, kommer vi nå ikke inn for å sjekke E-posten vår, så nå er det bare over satelittelefonen vi kommer inn der.
Når jeg er ferdig med internett i dag ved 17-tiden, har Kathrine vært om bord i noen timer alene. Hun har dusjet, hygget seg med en bok, pratet med båtnaboene, Eirik og Linn, og vasket dekket Noe glede av meg får hun heller ikke nå. Jeg tar med meg fotoapparatet og rusler opp på Sharky’s, hvor jeg tar noen bilder av baren før fotballkampen mellom ManU og Spurs, og det blir litt fotballmat under kampen, en toast, en Hamburger med ost og bacon, potetgull, en cola og en Harry. Fy, Fy Wilhelm til sånn mat. Da her jeg ikke spist siden frokost.
Tilbake i båten er det inn på PC’n, der jeg laster ned e-poster med satelittelefonen, og da kommer det litt hjemlengsel hos oss begge, når vi leser kommentaren fra Christine.
Erik, Peter, Isle of Man, ringte Hotell Solemar, Albufeira i dag fra, og vi skal avtale et møte i morgen.

1 kommentar til “12. September. Lørdag”


Skriv en kommentar