07. November. Lørdag

Jeg er oppe ved ni-tiden og leser og skriver på nettet, før jeg rusler bort til R-brygga. Der ligger Blue Voyager, og jeg får ønsket Merete og Rune god tur hjem. Der ligger det også en Harmony, “litt” større enn vår, en på 47.

Den tilhører en Italiener, men det er bare mannskapet ombord der nå. Jeg får komme ombord og titte, og det er mange likhetstegn med Katrina. Bare litt bredere og et par meter lenger. Det gjør at det bak forpiggen er plass til en lugar med køyesenger til styrbord og et stort bad på babord. De spør meg litt om sikringer ombord, og jeg forteller om bryterne, som også er sikringer og om de som ligger bak bryterpanelet ved kartbordet. De kommer over til oss senere, så skal jeg prøve å finne ut om hva de forskjellige sikringene er til.

Etter at vi har spist frokost, er det ut på tur klokken 13. Vi går langs kaien bortover mot syd, der vi finner den andre Superdino butikken. Den er mye større, så vi er inne og orienterer oss. Den er på to etasjer, med ferskvarer oppe, der vi finner noen gode kjøttmiddager. Og så har vi funnet noen dype plastboller, som vi kan spise fra, når vi er i sjøen.

Kathrine steker bagetter med hvitløksmør, salat, skinke og mozarella, når vi er tilbake i Katrina. Resten av dagen slapper vi av, hvis det går an å ha det slappere enn det vi har hatt det hittil. Etter å ha sett hva de har av mat og hvor lang holdbarhet den har, setter opp en liste over hva vi vil ta med av mat på turen over. Hvor mye av hvert, kan vi se på i morgen. Middag i dag blir suppe, en vi kjøpte i Albufeira, som med pølser oppi, slett ikke smaker ille. Men får vi tak i den suppen her nede? Etter utskeielsen i går, er vi i seng i veldig god tid før midnatt i dag.

0 kommentarer til “07. November. Lørdag”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar