20. November. Fredag

Er oppe og på en liten tur litt før klokken seks, men etterpå får jeg ikke sove igjen, så det er opp 07 og inn på PC’n. Der sender jeg en test til hjemmesiden, leser på nett og gjør ferdig reisebrevet for i går. Det tar tid, for nedlastingen av bilder tar tid.
Frokost: egg, bacon

Jeg ringer Navy forn å snakke med Thomas om sort boks, men han er ikke inne, så det blir med Gunnar. Vi snakker også om Duogenen, og og jeg skal ringe tilbake etter at jeg har sjekket litt mer.
Jeg ringer Asbjørn på Sjølyst, som mener vi ikke trenger ta oljeskift før vi kommer til ST Lucia.
Tom om DuoGen. Han rekker ikke å komme før vi starter. De har for mye å gjøre ombord.
Finn Audun om DuoGen. Han beklager at han ikke klarer å løse problemene med Duogenen over telefon
Så snakker jeg med Gunnar, og etter å ha testet ut om det kommer strøm når jeg kobler utenom shunten på minussiden, friskmelder han hele anlegget.
Lunsj i dag er brød/ Rugsprø med mye godt pålegg, før jeg legger inn en beskyttelse for gjennomgang av strømkabelen til gassventilen, som inn kommer inn i rommet med gassbeholdere.
I dag dusjer vi på dekket for å spare tid, før vi kler oss i Katrinagensere for å gå på party.
17:30 kommer Wictor tilbake og det blir litt 0,72€’s rødvin og spansk spekepølse rundt cockpitbordet.
19 kommer vi til ARC - baren, der det blir to øl, før vi går til coctailpartyet på restaurantene helt sør i marinaen, Sotavento. Der vi får servert rødvin og mye god småmat av kelnere, som går rundt og serverer hele tiden. Linn fra Seilas kommer og setter seg sammen med oss, og hun spør oss om hvordan det er å være på langtur og hvordan vi har hatt det ned til Kanariøyene og vi svarer så godt vi kan. Hun kommer ombord i morgen, for å snakke med familien til Wictor, for å spørre dem om hvorfor ikke de er med og seiler.
Etter hvert blir det noen glass rødvin, så vi avslutter, mens det enda er litt liv i oss ved 22-tiden.
Tilbake i Katrina jeg leser på nettet til 01. Da er det i seng som sistemann.
Seilerhilsen fra oss fire på SY Katrina.

Prøver å sende noen bilder senere

1 kommentar til “20. November. Fredag”


Skriv en kommentar