3. desember. Torsdag

I natt har vi det bedre enn tidligere, for det er ikke så fuktig i cockpit. Vi har nemlig taket på teltet over, og det gjør underverker og vi sitter i bukse og genser, mens vi seiler med gennaker.

 I natt seiler vi i litt mer sydlig retning, så når båten våkner til live ved 8-tiden GMT, er det blitt mye varmere enn den første morgenen. I dag er det rett i shorts og solliv, og ut på dagen er det veldig varmt i cockpit. Taket dekker bare halve uteplassen vår. Det er så varmt at Wictor og Wilhelm badet, hengende med tausikring i badeflåten. de er enige i at det er minst 25 grader i det asurblåe havet.

Nå er det så lite vind om dagen, så lite at båtfarten er for liten til at Duogenen klarer å lade opp batteriene, så motoren må kjøres, i fri, mens vi seiler. Wictor slang ut snøret i går, men det ble ikke noe fisk til middag, ei heller i dag, så byssa serverer Baconpølser, mais og poteter.

 I dag går vi inn i solnedgangen i 5 knop , og håper vi klarer å fullføre de siste 1176 nautiske milene på mellom 6 og 6 knop i snitt. Da er vi fremme mellom 12. og 14., og vi kan vinke dere velkomne til St Lucia
Hilsen fire glade seilere på SY Katrina
Wilhelm

2 kommentarer til “3. desember. Torsdag”


Skriv en kommentar