31. Desember. Nyttårsaften på St. Lucia

 Vi beklager at denne utgaven av ST. LUCIA-posten kommer sent ut i dag, men det var bare fotografen som var på jobb i går.

Hilsen dagens redaksjon, Nicoline og Bestepappa

Vi så fyrverkeri vi ogsåVi så fyrverkeri vi også

I dag sover vi til 09:15. Da er det noen som banker på båten, hun som driver vaskeriet. Hun lurer på om vi fikk feil tøy i går, noe vi hadde og hadde tenkt å bytte i dag. Men nå slipper vi det.
Etterpå er det opp, og ta bilder av julepressangene fra Tora og Erik, Aase og Tore, for å sende det på nettet. Og selvfølgelig, jeg leser på nettet.
12:00 lager jeg frokost, før Erik ringer, for han finner ikke strømmåleren i TB 3C.
Jeg snakker også med Arne, som er med venner på visningshytta på Skei, der er de i full gang med å feire allerede.
Vi er ombord til nærmere fem, før vi blir hentet av Tiger og kjørt opp til Villa Cleopatra.

Bjørg klar for fest… Mamma også…. jeg også… og hele familien Kvernberg

Der opp er de i full gang med å pynte seg til kvelden ute. Dvs. noen skal på restaurant, og vi andre skal følge de ned. Men i dag er det ikke lange underbukser, genser og boblejakker, men jentene i nye sommerkjoler og gutta i shorts.

Her er det månelystPappa har tømt bankenJulepyntet restaustant Domino’s

Vi bestiller drikke på DeliriusVi bestiller drikke på DeliriusVi er gode veninner, vi såVi er tørste vi, men er blide allikevelHva skjer på nabobordet da MimmiTo unge svigrinnerMimmi, Grandtante Bjørg og JacobVi har sunget for Thias

På veien ned til The Edge, der Camilla, Christine, Olav og Thomas skal innta en femretters, stopper vi på et vannhull, Delirius, hvor alle får seg en forfriskning. Ja det blir så mye at vi som skal tilbake til Cleopatra Villa praier en Taxi. Ikke noen luksusbil, for når Bestepappa skal lukke børen, må han smelle alt han kan, for å få den igjen. Men vi kommer oss da opp.
Oppe i Villaen tryller Tante Bjørg og Mimmi frem en nydelig middag som alle barna liker, maiskolber med smør og salt, stekte pølser, frityrstekte kyllingvinger og lår med salat, brus og rødvin til.

Snille barn, sitter pent, spiller spille DS

Reservemamma med Reservepupp

Vi får litt vi ogsåRester

Etterpå er det bare å vente på at vi skal komme oss vel inn i tjueti. Barna sitter pent i sofaen og spiller DS, mens Bestepappa sovner i solsengen på terrassen.Tante Bjørg har trukket tanna miNå er det slutt for BestepappaFelix spiller
Mamma’r og Pappa’r kommer opp til Villaen i god tid før årsskiftet, som Jacob, Nicoline og Olav svømmer seg inn i.

Her svømmer Nicoline, Jacob og Pappa fra null ni til ti

Her borte er det ingen som jukser med fyrverkeriet, så presis 00:00 starter det nede på stranden, og vi har den beste utsikten en kan ha, ja så god at det er samlet mange mennesker i veien nede ved posten vår.

Vi så fyrverkeri vi ogsåVi så fyrverkeri vi også

Vel inne i det nye året med gode ønsker og et glass champis i hånden, i bare overkropper nyter vi varmen.
Et samlet rop her fra St. Lucia: GODT NYTT ÅR til alle i kulda

Baderne er oppe igjen, klar, ferdig, finn flasken,

1 kommentar til “31. Desember. Nyttårsaften på St. Lucia”


Skriv en kommentar