5. Januar. Tirsdag. Tante Bjørgs reisedag

 Taxien er kommet

I dag sover jeg til 06:30. En halv time senere er det opp, å skrive dagbok, lage et innlegg til hjemmesiden, lese på nettet og lage skjemaer til båtdrift og reiseutgifter for 2010. De siste dagene har jeg slitt med nettet her nede. Ikke det at vi ikke kommer inn, men midt i en operasjon med hjemmesiden, så hopper maskinen fra et nett til et annet, og jeg må gjøre siste oppdatering på nytt. Det er særlig irriterende når jeg legger bilder inn på hjemmesiden, for det skjer ofte og tar mye tid.

09:30 er hjemmesiden klargjort for i går og det er inn på VG Nett, før det blir det litt rydding om bord. Klokken 12 tar taxi til Cleopatra Villa for å si adjø til Bjørg etter to måneder sammen på havet og her i Rodney BAY. Det blir med en gang tomt når taxien har kjørt, for hun har vært en hjelpsom gledesspreder hele veien.
Siste time med Tante BjørgSiste time med Tante BjørgBagen på plassOlav sier adjø

Presis klokken 13 kommer det en nydelig, rød Chevrolet, med kvinnelig sjåfør og henter Bjørg, og etter en liten diskusjon om prisen, setter de seg inn og Bjørg er på vei hjem til kalde Norge. Hun er savnet, etter bare noen minutter. Men livet går videre, og vi andre nyter livet videre her, bader soler oss eller pare slapper av. og
13:15 er det litt lunsj og en time senere lager Christine ostesmørbrød til sine, og jeg får servert to av henne.
Når solen har tatt sitt og vi sitter i skyggen på etter-middagen, planlegger vi hvor vi skal spise i dag. Det ender med at Thomas ringer The Edge, der de serverer sushi.
Vede 19-tiden begynner damene å finne frem kjoler og skjørt, mens vi herrene går i shorts og skjorte.
Vi rusler nedover ved 19:30-tiden, og er fremme litt over 20.

Her skal vi spise, ….

… og her inne ligger denVi får et langt bord, ikke helt i vannkanten, men med utsikt opp til Cleopatra Villa i Rodney Hill. Det er ikke vinduer i restauranten, så vinden gjør det levelig selv klitt inne i lokalet.  Fem voksne og Jacob spiser sushi, mens ”barna” får det de liker best, kylling og pommes frites, pasta og en nydelig biff til bestepappa. Vi ankommer The EdgeNicoline mestrer pinnene hunFelix får kylling, Fredrikke pasta

Christine og Olav får sushi

Mimmi og Jacob får SushiNå har vi begynt gildetSnart tomt hor Jacob og Mimmi

Men litt får jeg opp med pinneneog putter i munnenMens noen spiser, spiller de minste, meget konsentrertTre blide barn i en hengekøye

Vi liker oss litt utenfor rampelyset

Noe barnevennlig dessert på den dyre menyen har de ikke, så vi rusler litt hjemover, til en isbar, der alle får den isen de vil ha, til prisen av hva en dessert kostet på The Edge.

Her kjøpes det is, ….… som nytes, mens vi ventr på Tiger

Tiger kommer mens vi venter, og kjører alle hjem. Når vi går av bestiller vi Tiger til å hente oppe i Cleopatra Villa klokken 10:15 i morgen. Da skal noen av oss ut og seile, for å se på starten i World ARC klokken 12.

3 kommentarer til “5. Januar. Tirsdag. Tante Bjørgs reisedag”


Skriv en kommentar