04. Januar. Mandag

Tre barnebarn i hengekøyaI dag sover jeg helt til 08:30, men da er det opp. Fredrikke er også våken og kommer opp noen minutter senere.

10:45 ringer jeg Seilmagasinet, etter å ha lest på nettet. Der får opplyst at abonnementet er betalt frem til mai, så det er ikke der problemet ligge at jeg ikke kommer inn på Min side på Seilmagasinet.no. Men etter litt frem og tilbake går det i orden.
11 er det frokost i cockpit, før Fredrikke og Mimmi  går en tur opp i butikken for å kjøpe litt mat, mens jeg sitter igjen og leser på nettet.
12 snakker jeg med Arne, som er kommet godt i gang med hyttesalget på det nye året, før vi blir hentet inne på Marinaen og kjørt med de andre ut på Pigeon Island. Der slikker vi litt sol, for de fleste av oss ligger i skyggen, og bader, barnebarna bader og ligger i hengekøyen Jacob fikk til bursdagen sin.

Tante Bjørg passer på Jacob i hengekøya

Jacob i hengekøyaEndelig, først gang bord ute på restaurantenEndelig, først gang bord ute på restaurantenPiton er en liten flaske med godt, lokalt ølBld gutt på Mammas fangJeg slipper våtserviettene på gulvet jegTo svogereTre store charterkatamaraner for dagsturer på Rodney Bay4-pigeon-island-033.jpg

Tante Bjørg bader med barnebarna før vi reiser hjemRoten på et vandrende tre

Ved 15:30-tiden blir det lunsj ute på restauranten , hvor vi blir sittende så lenge at vi etterpå bare rekker et bad, før Tiger henter oss, og kjører oss opp i Villaen. Der starter damene på en kyllingmiddag fra bunnen av, med to kyllinger i ovnen, og etter hvert blir det et herremåltid med ris og salet til.

White Ladies tilbereder middag

Kyllingen fordelesKyllingen fordelesTre barn sittter pent og spiser på terrassen Vi blir der oppe helt til 21:30, før vi ringer etter Tiger. Om bord leser jeg på nettet, mens Kathrine leser bok i cockpit. Vi er i seng ved 01-tiden.

De siste dagene har jeg slitt med nettet her nede. Ikke det at vi kommer inn, men midt i en operasjon med hjemmesiden, så hopper maskinen fra et nett til et annet, og jeg må gjøre siste oppdatering på nytt. Det er særlig irriterende når jeg legger bilder inn på hjemmesiden, for det skjer ofte og tar mye tid.

Wilhelm

4 kommentarer til “04. Januar. Mandag”


Skriv en kommentar