07. Januar. Torsdag

Ingen bilder tatt i dag, så det blir bare tekst.
I dag våkner jeg tidlig, men blir liggende en time, før jeg står opp og leser på nett.
09 er det frokost, og ved 10-tiden rusler Kathrine inn for å møte de andre og kjøre med Tiger ut til Pigeon Island. Jeg blir om bord for å lese på nett, skrive på hjemmesiden og spyle båten litt. De ender med lang tid på hjemmesiden og litt lesing på nett.
13:30 tar jeg jolla og kjører bort til Pigeon Island, en tur i plan på åtte minutter. Jolla legger jeg på anker og vasser i land. Der mangler bare Thomas, som ble igjen oppe i Villaen. Han måtte jobbe i dag. Så blir det bading med alle barnebarna og etter hvert er de andre i vannet også.
I dag blir det ikke noe stort besøk på restauranten, for vi har med mat, knekkebrød og leverposte. Men noen is og Piton er jeg borte og kjøper.
Ved 16-tiden kjører Jacob og jeg jolla tilbake, for vi skal kjøpe Cheeseburgere, som Mimmi og jeg skal ha til middag. Men innen kommrer så langt har vi  snakker med Lillian og Rune i Duffen, fortøyd jolla, ryddet vekk det vester, funnet frem penger, er kokken blitt kvart på fem. Når vi så i tillegg, når vi passerer H2O, snakker med Hella og to barn fra Odin, så er klokken blitt fem på fem og da har de stengt serveringen i brødbutikken.
Hva gjør vi da? Jo vi gar i matbutikken for å kjøpe grønnsaker til å lave ostesmørbrød med, men de har ikke noe. Jeg får til slutt kjøpt det og brød i brødbutikken, før vi setter oss og venter på de andre.
De kommer litt over halv seks, der Jacob bytter plass med Mimmi, før de kjører opp i Villaen,
Kathrine gleder seg til hamburgere, så vi går på H”O og bestiller. Mens vi venter tar vi oss en forfriskning, rompunsj og Harry.
19:15 er det middag om bord, cheeseburger og pommes frites.
I dag er jeg sliten, så etter å ha lest litt på nettet er det i seng ved 20-tiden og det går ikke lange tiden før jeg sovner. Da overtar Kathrine PC’n og leser på nettet, hvor lenge vet jeg ikke.

3 kommentarer til “07. Januar. Torsdag”


Skriv en kommentar