9. Januar. Lørdag

I åsen her ligger Cleopatra VillaI dag er jeg våken 07 og står opp en halv time senere. Jeg går i land, for å gå meg en tur, til de andre våkner. I det jeg skal gå begynner det å regne, så jeg lukker lukene fra dekk, før jeg går opp til Olé spiser frokost, toast og te.

Tilbake i Katrina, etter en tur på bryggene, er Jacob våken, så jeg setter meg på PC’n og lager hjemmeside for i går, mens de andre kommer seg ut av køyene. Det blir dårlig med frokost, men 13 er det lunsj. Det er Kathrine som har laget god skinkesalat.

Nicoline og Olav på tur i jollaNicoline og Olav på tur i jollaNår vi er mette kjører Olav og Nicoline bort og fyller bensin til jolla, mens Jacob er og bader i poolen med en fransk gutt.  Senere kommer det noen engelske også. Nicolai fra Odin er her og leverer en bok han har lånt. Da er alle de andre på Olà, mens Olav og jeg har begynt på litt jobbing på motoren. Vi skifter Olje, oljefilter og det ene dieselfilteret. Det tar tid, for det er trangt nede rundt motoren.
Nå får vi glede av den billige oljesugeren, kjøpt hos Maritim på Slependen. Den suger ut litt over fem liter olje, og det er en liter mer enn de klarte hos Lasa i april i fjor. Hittil går alt ok, men når vi har startet opp og kjørt noen minutter begynner det å lekke diesel. Det kommer fra en banjokupling, som jeg har kommet bort i. Men etter en stund får Olav rettet det opp, og motoren går som en klokke. Da er klokken blitt 16 og de andre kommer fra Olà / H2O, der de har tilbrakt dagen med lunsj og bading. De starter med en gang på middagen, og ved 18-tiden serveres det kylling med ostegratinert ris og minimais, nydelig middag. I tussmørket sitter vi og prater, og det ender med at jeg sovner på benken.
Før jeg er jeg er i seng skriver jeg litt i dagboken og reisebrev.

0 kommentarer til “9. Januar. Lørdag”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar