20. Januar. Onsdag. Friendship Bay

Thias og bestepappa på sammeNok en dag begynner om bord allerede ved 07-tiden. Da er alle oppe og det blir morgenbad. Vi oppdager at det er så lite strøm på batteriene, så vi starter motoren, som går mens vi spiser frokost. Nicoline har dekket opp med knekkebrød, Rugsprø og mye godt pålegg, og det er laget eggerøre.

Så planlegges det strandhugg inne ved Friendship Bay Resort, som skal forgå i tre omganger. Christine tar jolla og ror over med Nicoline, Thias og Mimmi, Olav og Jacob svømmer inn, mens jeg blir sittende igjen med litt kontorarbeid. Jeg starter med en lang samtale med Thomas, for jeg får ikke tatt ned E-posten min. men han finne rikke ut av det. Han mener jeg må starte maskinen på nytt, for å se om det hjelper. Men før jeg kommer så langt, snakker jeg med Mommo, Mette og Tora, og jeg Skyper med Eivind i Pukehet.
Ved 12 tiden svømmer jeg etter de andre, en tur på 10 minutter. Det er overraksende at vannet ikke er klarere enn det er, for vi ser ikke bunnen ordentlig før vi er inne på to meters dyp.
Inne på Resorten og Moskito Bar har de andre funnet seg til rette på solsenger og de bader. Nicoline og Jacob blir venner med barkeeperen, og han forklarer dem om kokosnøtter. Inne i haven, der det er mange palmer, finner de flere nøtter sammen med noen innfødte, og de betalte noen EC og fikk med seg flere tilbake.
13 er det lunsj, cheeseburgere med bacon og pommes frites på oss, Tunfisk og pommes frites på Mimmi.
Etterpå blir vi sittende å diskutere hva vi kan gjøre, for å få det mer praktisk i Naverfjorden, og om tomten med båthuset kan bebygges. Jeg får ta meg en tur på byplan-kontoret i Larvik til sommeren.
Rett før klokken 16  begynner returen til Kathrine. Olav og to barn svømmer, mens jeg ror Christine, Thias, Mimmi og all bagasjen over til Katrina, der fortsetter vi badingen en time til.

Thias og Nicoline på en deilig solseng, Friendship ResortKelneren glemte Nicoline, som fikk is nesten en time etter de andreOlav liker å dusje i ferskvann på MoscitoBarenRestaurantenDamer i sarongDamer i sarongStolte nøttesmlere og barkeeperen

Denne båten, en Harmony 42 med en norskfamilie kom inn, mens jeg lagde dette innlegget, og kaptienen og to barn kom over til oss. Han ble servert en øl, mens barna badet

Harmony 42 med norsk besetning ombord

1 kommentar til “20. Januar. Onsdag. Friendship Bay”


Skriv en kommentar