01. Februar. Mandag

Klokkken er 07:30 og båtene begynner å forlate Tyrrel BayI dag våkner Thias før meg, men halv åtte er alle våkne. Christine starter på frokosten, egg, bacon og tomatbønner, mens jeg bader morgenbad. Før vi har spist ferdig kommer Stein fra Ruffino. Vi snakket om bytte av sinkanode på Katrina i går, og nå kommer han med dykkerutstyr. En halv time senere er det hele over. Det tok så lang tid, for vi måtte kutte litt av den nye anoden, som var litt lang.

Christine har svømt over til Fly Desiree, for Line koker ordentlig kaffe, ikke bare Nescafé, som det er her om bord.

Vi har vært på morgenkaffe hos Fly DesireeHer inne er pizzarestauranten
Ved 10-tiden blir Olav hentet av Stein Olav, for de skal hjelpe Shervin med å bygge på bryggen ved Lambi Queen Restaurant, og Nicoline blir med inn. Litt senere kjører jeg inn Jacob, som har gjort lekser og Christine, før jeg avslutter med å kaste søppel. Kathrine leser og jeg skriver på PC, mens vi passer på Thias til han våkner. Dessverre har jeg ikke nett nå, så brevet fra i går må vente til vi kommer på land.
Etter lunsj klokken ett, er Thias våken, så vi kler han opp med svømmevest og kjører gummibåt inn til Lambi Queen, der vi blir tatt imot nav alle de andre og det blir opprettet et vannhull.
I og med at jeg ikke kom inn på internett om bord og de ikke har det på Lambi, rusler vi bort til Bayside restaurant, kommer på nett og oppretter et nytt vannhull. Der får jeg sendt reisebrev og bilder, og vi koser oss med noen øl.
Der blir vi sittende til vi må komme oss om bord, før mørket kommer, for der må vi jo ha et langt bad i dagslys.
I dag blir det felles middag for alle elleve ombord i Katrina, der Kathrine og Christine dekker opp med stekte koteletter, kylling fra ovnen med hvitløk og løk, poteter og salat. Etterpå sitter barna i salongen og spiller, mens vi sitter i cockpit og prater.

Middag ombord i KatrinaMiddagIkke plass til alle rundt bordet i cockpitStemningen er god

Vi avslutter ikke før ved titiden, så det er ikke ro i Katrina før over halv elleve.

0 kommentarer til “01. Februar. Mandag”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar