19. Februar.Fredag

I dag er det opp ved 06:30 tiden, rett etter at det er blitt lyst ute.

I dag begynner jeg ved halv nitiden å montere de nye vantene, men de passer ikke inn i festene i masten. Da er det bare å rusle opp i butikken for å få det rettet på, noe de ikke får gjort med en gang. Jeg kan hente de senere i dag.
Etter frokost klokken 10, rusler vi bort til legesenteret på kjøpesenteret, der jeg har time 12:30 for å få sjekket skuldrene mine. Regner med at det er en eldre, farget lege jeg skal til, men der tar vi feil. Det er en nydelig, lysebrun ”jente”, rundt de førti som kaller meg inn, og jeg tar med Kathrine inn som tolk. Etter at det formelle er gjort, undersøker hun meg og sender meg inn for å ta røntgenbilder av skuldre og nakke.Det hele ender med at jeg skal spise Voltaren i fem dager, for det kan hjelpe.
Neste post på programmet blir at Kathrine klipper seg, mens jeg går på KFC og spiser kyllingvinger med Cola til.
Tilbake i Marinaen ved 14-tiden ser vi litt på Curling på Bread And Basket. Så vi henter fire seilposer på seilloftet, betaler 100 EC for oppbevaring i nesten to måneder, som vi tar med om bord på en tralle.
For å få plass til seilene må det store stuerommet i Cockpit igjen stues om, men etter en times tid er det gjort. Da har vi også vært inne på VG-nett og fått med oss gull til Lund Svindal.
Men det skal bli mer OL, nå hos Johnny. Kathrine blir ikke med bort når Tiger kjører meg, og jeg får med meg Norges andre gull for dagen.
Tilbake i Marinaen, er det grilling ute på H2O. Jeg kjøper med meg kylling, som vi nyter om bord, med rødvin til. Nå har det begynt å bli mørkt allerede, mens vi forbereder oss på å dra bort til Gros Islet, sammen med Johnny og datteren Benedikte, der det skal være Street Dance i dag. Tiger kjører alle fire bort, og setter oss av midt i sirkuset. Hvorfor det kalles Street Dance er ikke så lett å skjønne, for det er ikke så mye dans. Men, hva gjør det når folkelivet yrer, masse turister også. I gatene har beboerne flyttet kjøkkenene sine ut i gatene, der de griller alt som kan grilles, og det selges drikke, mest med alkohol, hele hovedgaten til ende.
Vi setter oss ned, ser på livet og nyter en øl. Vi ser for øvrig ikke så mye fra der vi sitter, for rundt oss står folk tett i tett. Men vi suger inn stemningen.
Etter et par timer med liv og røre, rusler vi tilbake til Marinaen og hygger oss en times tid i baren, på brygga.
Vi er i seng rett før midnatt.

0 kommentarer til “19. Februar.Fredag”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar