16. April. Fredag

Hei Alle Lesere.

Når dette leses ligger Eirik og sover sin søte søvn om bord i Katrina. Han dro fra London i går med British Airways. På flyplassen ble han hentet av John, han som polerte Katrina før vi reiste hjem, og har passet på henne, mens vi har vært hjemme.
Men hvor er så Wilhelm? Han sitter på spisebordet til Christine og Olav og skriver reisebrev. Hvorfor? Jo, jeg er rammet av askeskyen fra Island. Jeg reiste med buss opp til Gardermoen halv ti i går, vel vitende om at det var stor sannsynlighet til ikke å komme videre. Og slik ble det. Det var bare å ta bussen hjem igjen, etter å ha fått booket om billetten til London og fått lirt av med noen ord på TV2 Nyhetskanalen på direkte sending.
Tilbake i Tyribakken var det å sette seg her ved spisebordet til Christine med PC og mobiltelefon. Flybilletter måtte bookes om og Eirik skulle få tilgang til Katrina. Etter noen samtaler og SMSer med John og Eirik, kom de seg om bord og inn, med en nøkkel de fant. De originale nøklene er jo her med oss i Oslo.
Utover ettermiddagen fikk jeg, etter lange ventetider i telefonen, booket om alle billetter. Med god hjelp av Tom Ramdahl fikk jeg et nummer til Virgin Atlantic i København, der de ga meg et nummer til selskapet i London, og nå er billetten kommet som e-ticket på min maskin. Det har også kommet ny e-ticket med Norwegian til London. Jeg reiser fra Oslo torsdag 22. Og er i Rodney Bay ved 20-tiden neste fredag.

0 kommentarer til “16. April. Fredag”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar