11. November. Onsdag

I dag er jeg oppe 08 for å lese VG-nett og skriver et reisebrev, halvannen time VG, en halv time reisebrev, før jeg etter frokost, skifter en pakning til på toalettet. Kathrine samler sammen mørke laken, som skal på vaskeriet og vi støvsuger båten.
Kathrine på Texaco med dieselfyller’n og tøymottaker’n. En artig skrue.Så er det ut på tur. Når vi kommer litt inn på parkeringsplassen, så står minibussen der, og den kjører oss til Texaco ved Marinakontoret. Der leverer vi en søppelsekk med skittent tøy for vask. Det er mye bedre enn å stå i noen timer i vaskeriet. Så kjører bussen oss halvveis tilbake, for vi skal ut og handle mat til turen på Hiperdino og medisiner. Vi kommer først til en Farmacia, der vi skal ha medisiner som er reseptbelagte i Norge. Vi har med foto av den ene, Meloxicam 15 mg og en tube av de andre, Terra Cortril 15 ml. Damen bak disken finner frem, riktignok av en annen fabrikant, men hva gjør det. Vi kjøper for et halvt års forbruk.
På Hiperdino starter vi med å snakke med to “gutter” som kommer med noen, vet ikke hvor mang trillevogner, som skal i kassen å betale. Vi spør dem hvor stor båt de handler for. Svaret er 43, og igjen må jeg spørre om det er fot eller meter, og igjen er det meter. Vi rusler videre i butikken og fyller opp med vann, 150l, så cola, øl, potetgull, vin, skjærefjel og grønnsaker, før vi går opp i andre. Der finner vi skivepakket ost, bacon, skinke, pølser, spekepølser, røkelaks, pasta, fløte, + en del til. Det blir tre fulle handlevogner. Aldri har jeg kjøpt så mye, på en gang, i en dagligvareforretning. Men det er ikke noe det vi har kjøpt, for gutta i treogførtieren er fremdeles ikke ferdig i kassa, når vi går til båten med noen småting. Hvorfor bare noen småting? Jo resten blir kjørt til Katrina senere i dag.
Ombord igjen ved 14-tiden rydder jeg vekk sorte dingser, mens jeg kjører ut en bruksanvisning på Furuno. Kathrine lager lunsj, spagettisalat med resterav kotelettene fra i går og poteter.
Vi må ha plass til varene som kommer, så det er bare å stable litt om ombord.  De komnmer klokken 16 og vi bruker halvannen time til å rokere rundt på noe av det vi hadde fra før, før maten er på plass.
Etter en tur i dusjen på land er det middag ved 20 - tiden, nydelig lasagne. Etterpå finner vi frem kortene og legger kabal
I seng før midnatt.

0 kommentarer til “11. November. Onsdag”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar