Blodkryss i knallvær

I dag den 1.7 2008 har vi seilt 66 nm fra Strømstad til Risør på ca 11 timer i strålende sol! Riktignok har vi hatt til dels blodkryss og en god del “gammal sjø”, etter hvert også ny sjø som bygget seg opp på syd-vesten, men med 10-12 ms vest dreiende syd-vest skal vi slett ikke klage, så lenge vi har logget oppi 8,5 knop. Vi ser ut som fyrstikker, svidde i toppen og trehvite fra hodet og nedover… Lekkert?? Neppe..

Frode slakker for stramme mellomvant.I Pjolter-bay ved Risør var det bortimot vindstille, og folk satt i shorts og badet da vi kom dit ved 19-tiden små-frosne og i full seildress. Jeg har med 3 par skistrømper og har brukt dem alle, så bare glem å gjør narr av meg!!

Frode pleier vanligvis å heise meg opp i masta (fordi jeg er lettest å vinsje), men fikk en luftetur selv siden vi hadde mannkraft innen rekkevidde i Strømstad.

Det er allerede dag 4 og vi er på barnløs ferie i nesten en hel uke for første gang siden vi fikk barn!! Vi er veldig takknemlig overfor både bestemor og bestefar og Besse for all veldig god hjelp den siste tiden, og tidligere for den saks skyld

0 kommentarer til “Blodkryss i knallvær”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar