Målgang og St.Lucia for Coulant. 24 døgn etter starten fra Las Palmas var det målgang i strålende morgensol i Rodney Bay, St.Lucia i dag kl 08.33.12 lokal tid. En meget god følelse. Ved målgang ble vi også møtt av Jørgen, sønnen til Ulf, som allerede lå med sin båt i Rodney Bay og ventet på vår målgang. Ekstra hyggelig!!
Etter målgang ble det en kort stopp til bading og avkjøling før vi tok kanalen inn til marinaen og fikk tildelt plass F 17. En midlertidig plass etter som dette er ved en brygge som kun har 110 V strøm. Vi er blitt lovet en annen plass ved en brygge som fører 220 V senest i morgen formiddag. Så dagen i dag er brukt til “bryggeslenger” og til å prate med andre venner i ARC’en og høre deres historier fra overfarten.
Vaskingen og oppshiningen av båten får vente til i morgen. I dag er det avslapping og flere møter med mange av våre nye venner. Og kanskje en rom og cola eller ti! Og nyte at båten ligger stille!
Mer rapportering følger senere.
St.Lucia 15. desember 2010

7 kommentarer til “”


  1. 1 Hans

    Gratulerer med vel gjennomført atlanterhavskryssing! Ønsker dere gode dager i Karibien og en riktig god jul!

    Hilsen Hans

  2. 2 Mango

    Gratulerer med vel gjennomført kryssing. Nå er det bare å nyte Karibia og alt det har å by paa. Ønsker dere en riktig god jul under solen

  3. 3 EmBlem

    Hei Coulant!!
    Jeg kan tenke meg det var deilig å komme frem!! Vi har fulgt med så godt det har latt seg gjøre. Savnet bare flere morsomme reisebrev på overfarten, men forstår at dere har prioritert andre ting. Ha en fin jul! og fortsatt fin seilas. EmBlem

  4. 4 Brynjar

    Anne og jeg gratulerer med oppnådd delmål, og sender de beste ønsker for julefeiringen sammen med store og “små” her fra Moss.

  5. 5 Jon R

    Gratulerer med målgang.
    Riktig god jul til hele familien!
    Hilsen jon og randi

  6. 6 Signe og Jon Christian

    Gratulerer med overfarten, vi er imponerte ! ! !

    Ønsker deg og familien og skipakamerater en spesiell og god Julaften, og et spennende Nytt År !

    Vær forsiktig med din person, og alt godt på ferden videre : ) !

    Masse gode hilsener fra Signe og Jon Christian

  7. 7 Bjørnar

    Hei Skipper
    Godt å se at dere er kommet frem til varmen, vi gleder oss over bloggen .
    Fra landkrabbene Bjørnar og Lars…

Skriv en kommentar